«Με διπλό στο Χαριλάου, ο ΠΑΟΚ φαβορί για τον τίτλο»

«Με διπλό στο Χαριλάου, ο ΠΑΟΚ φαβορί για τον τίτλο»

Ο Θεόδωρος Αποστολίδης μίλησε για το προσεχές εκτός έδρας ματς του Δικέφαλου με τον Άρη

Ο Θόδωρος Αποστολίδης έκανε δηλώσεις στον «FAIR PLAY FM 96.1» και μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή (21/10) στο Χαριλάου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου αρχικέ είπε: «Σε αυτά τα ντέρμπι δεν έχει ιδιαίτερη αντιμετώπιση, απλά μπαίνεις μέσα μόνο για να κερδίσεις! Με μία νίκη σε αυτόν τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Οι παίκτες ξέρουν τι παιχνίδι είναι και δίνουν το κάτι παραπάνω, τα συστήματα σε αυτά τα παιχνίδια μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Οι Έλληνες παίκτες έχουν μεταφέρει στους ξένους περί τίνος πρόκειται. Έχουν πάρει μία γεύση από τον αγώνα του κυπέλλου, αλλά αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό. Το Χαριλάου είναι μία έδρα όπως το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκης οπού είναι φυσιολογικό να χάσει βαθμούς κάποιος. Οπότε δε χάθηκε κάτι σε περίπτωση ήττας. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει έως τώρα ενώ δεν βρίσκεται σε φόρμα και αυτό είναι το σημαντικό».

Σχετικά με το αν οι ξένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα έχουν πρόβλημα προσέγγισης του αγώνα: «Οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ, ήταν από πέρσι ή πρόπερσι οπότε έχουν μπει στο πνεύμα των ντέρμπι. Ξέρουν τι σημαίνει ντέρμπι και πως πρέπει να το αντιμετωπίσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ