Ζντιέλαρ : «Αυτά τα παιχνίδια δίνουν πρωτάθλημα»

Ζντιέλαρ : «Αυτά τα παιχνίδια δίνουν πρωτάθλημα»

Ο Σάσα Ζντιέλαρ θεωρεί ότι παιχνίδια που μοιάζουν μικρά, όπως το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Κέρκυρα, είναι εκείνα που δίνουν στο τέλος το πρωτάθλημα

Για την σπουδαιότητα του αγώνα του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα μίλησε ο Σάσα Ζντιέλαρ, τονίζοντας ότι τέτοια παιχνίδια δίνουν το πρωτάθλημα.

Ο μέσος των Ερυθρόλευκων έκανε τον απολογισμό της ομάδας του στη φετινή της παρουσία στο Champions League, μίλησε για τον ανταγωνισμό που έχει η θέση του στον Ολυμπιακό, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζντιέλαρ στη NOVA:

Για τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League:
«Πρώτα από όλα, πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά στο Champions League. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και μετά ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε ενάντια στη Γιουβέντους. Αγωνιστήκαμε καλά, αλλά χάσαμε πάλι. Μετά με την Μπαρτσελόνα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις κάτι. Στο ματς με τη Σπόρτινγκ, ήμασταν καλοί στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά μετά έβαλαν τα δυο γκολ και εν συνεχεία δεν είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τη ροή του ματς. Τώρα τελείωσε το Champions League, θα πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το κίνητρο της κατάκτησης του όγδοου σερί τίτλου:
«Δεν είναι εύκολο. Είμαστε εκτός Champions League, πρέπει να το ξεχάσουμε, άρα χρειαζόμαστε να είμαστε επικεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του:
«Δεν μπορώ να πω πώς ο κόουτς αποφασίζει ποιος θα παίξει. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δίνω κάθε μέρα το 100% στην προπόνηση και πως είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία».

Για την Κέρκυρα:
«Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα στο γήπεδό της, όπως όλες οι ομάδες στην Ελλάδα, για αυτό θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο, για να κερδίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και τα μικρά θεωρητικά παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε, γιατί αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν το πρωτάθλημα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Είναι η μεγαλύτερη στήριξη. Αυτό που έχω να πω είναι πως τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε κοντά μας, όπως πάντα κάνουν, μας βοηθούν πάρα πολύ και τους ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ