ΑΕΚ: Η Γουέστ Μπρομ ξανά για τον Μάνταλο!

ΑΕΚ: Η Γουέστ Μπρομ ξανά για τον Μάνταλο!

Η Γουέστ Μπρομ θα επανέλθει με επίσημη πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο τον Ιανουάριο, όπως αποκαλύπτουν οι Αγγλοι!

Τέλη Αυγούστου, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού η ΑΕΚ δέχθηκε επίσημη πρόταση από την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Πέτρο Μάνταλου. Το ποσό έφτανε τα 9 εκατ.ευρώ και η πρόταση έκανε λόγο για δανεισμό ενός έτους με 4-5 εκατ.ευρώ μπροστά. Η ΑΕΚ όμως δεν είχε χρόνο για να αντικαταστήσει τον αρχηγό της, το ρίσκο στο αγωνιστικό κομμάτι θα ήταν τεράστιο και έτσι απάντησαν αρνητικά στους Βρετανούς.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ο Μάνταλος παραμένει ψηλά στην λίστα της Γουεστ Μπρομ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «hitc», οι Άγγλοι σκέφτονται να επανέλθουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και αυτό διότι υπάρχει έντονη φημολογία πως θα χάσει τον Χάρβεϊ Μπαρνς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Λέστερ μιας και παίζει με δανεισμό. Και ο Μάνταλος είναι για τους Βρετανούς ιδανική περίπτωση.

Ωστόσο, από πλευράς ΑΕΚ αν επιθυμεί να συζητήσει μία πιθανή νέα πρόταση της Γουέστ Μπρομ, τότε θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη στη δύσκολη αγορά του Ιανουαρίου. Και για να γίνει αυτό πρέπει να πληρώσει αρκετά χρήματα, αφού ο Μάνταλος είναι κομβικός παίκτης και στην ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως και για τους προηγούμενους προπονητές.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της ΑΕΚ εκπνέει το 2022 και πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν να μπει με τον Μάνταλο η ομάδα στην «Αγιά Σοφιά». Μένει να φανεί όμως αν αλλάξει αυτό, ανάλογα και με το ύψος της πρότασης της βρετανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ