Όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη Άρη και ΠΑΟΚ με τον εισαγγελέα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δυο ΠΑΕ με τον Στέφανο Ζαρκαντζιά για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (21/10, 19:00).

Όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη Άρη και ΠΑΟΚ με τον εισαγγελέα | to10.gr

Η σύσκεψη που οργανώθηκε σήμερα (17/10) το πρωί με πρωτοβουλία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανου Ζαρκαντζιά, με τους ανθρώπους των ΠΑΕ Άρη και ΠΑΟΚ για το επικείμενο μεταξύ τους ντέρμπι (21/10, 19:00) πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα.

Η πλευρά του Άρη εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και ξάδερφο του προέδρου, Θοδωρή Καρυπίδη, τον διευθυντή γραφείων, Αντώνη Τσαλουχίδη, και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Γιώτη Κεφαλίδη. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Ηλίας Γεροντίδης.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η ασφάλεια και ο εισαγγελέας τόνισε πως περιμένει από τις δυο ομάδες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα για να αποφευχθούν απρόοπτα. Οι κίτρινοι διαβεβαίωσαν πως οι αντίπαλοι θα φιλοξενηθούν όπως ακριβώς και οι ίδιοι πρόσφατα στην Τούμπα για τον αγώνα Κυπέλλου, ενώ οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου επιβεβαίωσαν πως ο Γιώργος Σαββίδης θα δώσει το «παρών» στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στη συνάντηση κλήθηκε και η αστυνομία, που διαμήνυσε πως θα φροντίσει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα τάξης εντός και εκτός γηπέδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο