Ποινή μιας αγωνιστικής στον Φορτούνη

Ποινή μιας αγωνιστικής στον Φορτούνη

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και ογδόντα ευρώ πρόστιμο. Δεν παίζει την Κυριακή με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Την ποινή της μιας αγωνιστικής επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα στον Κώστα Φορτούνη, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά του μετά το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αυτό σημαίνει ότι θ’ απουσιάσει από το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος των ερυθρόλευκων, απέναντι στον ΟΦΗ. Στον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού επιβλήθηκε και πρόστιμο 80 ευρώ. Νωρίτερα ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων είχε ζητήσει συγνώμη στην απολογία του, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει.

Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι του δικέφαλου του Βορρά με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ. Χριστοβασίλη (Πρόεδρος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Χριστοβασίλη: Απαλλάσσονται

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ