Πλάνα με το μυαλό και στην Μπάγερν

Πλάνα με το μυαλό και στην Μπάγερν

Οι σκέψεις και τα δεδομένα για τον Ουζουνίδη σε σχέση με το σχήμα που θα παρατάξει το Σάββατο στη Ριζούπολη, απέναντι στον Απόλλωνα

Μετά και την επιστροφή του Γιαννιώτα στις προπονήσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε το απουσιολόγιό του να αδειάζει, αφού ενόψει Απόλλωνα οι μοναδικοί που δεν υπολογίζονται είναι οι Οικονόμου, Αλμπάνης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει πληθώρα επιλογών για το σχήμα που θα παρατάξει στη Ριζούπολη, κάτι που φαίνεται και από τις πολλές και διαφορετικές σκέψεις που κάνει για την ενδεκάδα.

Το παραπάνω είναι σε άμεση συνάρτηση και με το ματς με την Μπάγερν που ακολουθεί, στο οποίο η ΑΕΚ θα πρέπει μεταξύ άλλων να δείξει φρεσκάδα και να… τρέξει αρκετά. Γι’ αυτό και ο Ουζουνίδης σκέφτεται να κάνει κατά κάποιο τρόπο μια διαχείριση των βασικών του μονάδων στο παιχνίδι του Σαββάτου, προκειμένου να τις έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Τρίτη.

Για παράδειγμα οι Πόνσε και Μάνταλος αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής προκειμένου να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει Μπάγερν, ωστόσο δεν αποκλείεται και οι δύο να έρθουν από τον πάγκο. Την ίδια στιγμή που δείχνει πιθανό να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας, που προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την εθνική. Κάτι που ισχύει και για την περίπτωση του Μπακάκη, που το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο, με τον φορμαρισμένο Γκάλο να ξεκινά στη θέση του.

Ενώ χρόνο συμμετοχής, ακόμα και από την αρχή, θα πάρει ξανά και ο Μπογέ. Που ανεβάζει στροφές και μπαίνει πλέον για τα καλά στην αγωνιστική εξίσωση των Κιτρινόμαυρων. Προκειμένου να γεμίσει την επίθεση της ΑΕΚ με ταχύτητα και ποιότητα.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό παραμένει αν θα πάρει φανέλα βασικού κάποιος εκ των Μοράν, Άλεφ, προκειμένου να δοθούν ανάσες σε έναν εκ των Σιμόες, Γαλανόπουλου, αλλά και το ποιοι θα συνθέσουν το δίδυμο της άμυνας. Εκεί όπου υπάρχουν τρεις υποψήφιοι για δύο θέσεις. Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος και Τσόσιτς διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα, με το σενάριο της… ξεκούρασης του Ουκρανού αμυντικού, να φαντάζει ως το επικρατέστερο. Προκειμένου να είναι φρέσκος την Τρίτη, σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα χρειαστεί την ποιότητα και την εμπειρία του περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ