Πάτησε «γκάζι» ο Μαρτίνς στο Ρέντη

Πάτησε «γκάζι» ο Μαρτίνς στο Ρέντη

Σε φουλ ένταση η προπόνηση της Τετάρτης, με τους ερυθρόλευκους να μπαίνουν για τα καλά σε ρυθμούς ΟΦΗ. Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την «μάχη» στο Γεντί Κουλέ και ο Τοροσίδης που έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα. Σήμερα επιστρέφει ο Χασάν – γύρισε ο Σισέ.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται πλέον όλοι στον Ολυμπιακό και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ανέβασε την ένταση στην προπόνηση της Τετάρτης. Η ομάδα του λιμανιού αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να «τρέξει» τους παίκτες του στο Ρέντη, με το πρόγραμμα της προπόνησης να είναι έντονο.

Ο Μαρτίνς δεν έκανε πάντως κάποια δοκιμή στο Ρέντη, κρατώντας «κλειστά χαρτιά» σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του. Όλα όμως δείχνουν πως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα φανερώσει τα πλάνα του στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο Νάτχο θα είναι στην βασική εντεκάδα των Πειραιωτών, ειδικά από την στιγμή που τιμωρήθηκε ο Φορτούνης με μία αγωνιστική και δεν θα παίξει στο Γεντί Κουλέ. Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης και σέντερ φορ θα παίξει ο Γκερέρο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Γκιγιέρμε στο βασικό σχήμα και απομένει να δούμε ποιος θα παίξει δίπλα στον Βραζιλιάνο.

Αν δηλαδή ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τον Γιάγια Τουρέ ή τον Καμαρά, ο οποίος προέρχεται από παιχνίδι με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μιλήσει πάντως με τον Καμαρά πριν πάρει την απόφαση του.

Μπήκε με την ομάδα ο Τοροσίδης

Σε ότι αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε μέρος του προγράμματος με την ομάδα, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Όλα δείχνουν ότι ο Τόρο θα δοκιμάσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα στην αυριανή προπόνηση και θα είναι εκτός απροόπτου στη διάθεση του προπονητή του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ.

Καλύτερα νέα για Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου και θ’ απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο διεθνής επιθετικός θα γυρίσει την Πέμπτη στην χώρα μας και θα πάει το απόγευμα στο Ρέντη.

Τα νέα πάντως είναι καλύτερα για τον Αιγύπτιο στράικερ κι αυτό γιατί μπορεί να μην χρειαστεί ν’ απουσιάσει για τρεις εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.

*Η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στις τέσσερις το απόγευμα και ο Μαρτίνς αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ