Τα 500+ της ΑΕΚ για Σιμόες

Τα 500+ της ΑΕΚ για Σιμόες

Αυτά που δίνει η ΑΕΚ, αυτά που σκέφτεται ο Σιμόες και αυτοί που τον... γλυκοκοιτάζουν

Η κολόνα της ΑΕΚ στον άξονα έχει… ρωγμές; Με μια πρώτη ανάγνωση της πραγματικότητας, ναι. Ο Αντρέ Σιμόες είναι «κολόνα» στον άξονα από το καλοκαίρι του 2015 που ανέβηκε η ομάδα ξανά στην Super League. Έκτοτε μετρά ήδη μία 3ετη επέκταση συμβολαίου το 2016 και τώρα διαπραγματεύεται για τη δεύτερη. Η ουσία είναι ότι υπάρχει διαπραγμάτευση σε εξέλιξη και τα σπουδαία θα… γίνουν σύντομα. Δηλαδή, το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Κιμ Ριμπέιρο. Εκπρόσωπο του Πορτογάλου χαφ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά… απόσταση. Η ΑΕΚ δίνει 500.000 ευρώ (με αρκετά μπόνους) ετησίως στον 29χρονο Σιμόες για νέο 3ετές συμβόλαιο, με τον ίδιο να θέλει να μπει στην «κλίμακα Λιβάγια», όπως σας είχαμε αναφέρει από το «to10.gr». Δηλαδή στους υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές της Ενωσης. Ο Κροάτης επιθετικός παίρνει 700.000 ευρώ, ο Μάνταλος και ο Πόνσε από 600.000 ευρώ, ενώ ο Μπογέ αμείβεται με 550.000 ευρώ. Ο Σιμόες τώρα παίρνει… ταβάνι 350.000 ευρώ

Αυτή την απόσταση ΑΕΚ με Σιμόες εκμεταλλεύονται μέχρι στιγμής άλλα κλαμπ για να πλησιάζουν τον ατζέντη του. Δεδομένα για τον ελεύθερο Σιμόες (από τον Γενάρη υπογράφει όπου θέλει) ενδιαφέρονται και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, μιας και μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ελληνική πραγματικότητα, ενώ Μπέτις και ομάδα από το MLS έχουν επικοινωνήσει με τον Ριμπέιρο.

Η πλευρά Σιμόες μέχρι στιγμής δεν κάνει πίσω. Ούτε και η ΑΕΚ. Και η απόσταση που υπάρχει εδώ και καιρό παραμένει, ενώ πολύ σύντομα η Ενωση θα κληθεί να επιλέξει «βαρβάτο» χαφ για τον άξονα της στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για να καλύψει το κενό που έχει διαπιστωθεί από το καλοκαίρι και κακώς δεν κάλυψε με λάθη της. Το επαναλαμβάνουμε όπως και πριν μία εβδομάδα. Χρόνος υπάρχει, αλλά όχι πολύς. Σε τρεις μήνες ο Σιμόες θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει αν δεν τα έχει βρει με την ΑΕΚ. Ο Ριμπέιρο θα έρθει ξανά στην Αθήνα σύντομα για την τελική και κρίσιμη συνάντηση. Από εκεί θα φανεί αν ο Σιμόες θα συνεχίσει να φορά την φανέλα που τίμησε ο Σαβέφσκι για 11,5 χρόνια ή δεν αποκλείεται να τον δει η ΑΕΚ αντίπαλο από του χρόνου…

Ο κόσμος από την πλευρά του δεν δέχεται την διαφωνία ΑΕΚ-Σιμόες, ειδικά από την στιγμή που έχουν αποχωρήσει από την Πρωταθλήτρια οι Χιμένεθ, Αραούχο, Βράνιες, Κονέ, Γιόχανσον και Χριστοδουλόπουλος. Αν και στην ΑΕΚ ποτέ δεν λειτούργησαν με τα «θέλω» του κόσμου και υπήρχε πάντα συγκεκριμένη χαραγμένη πολιτική, την οποία η διοίκηση ακολουθεί πιστά σε μεγάλο βαθμό και πέρυσι δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ