Κωνσταντινίδης: «Δυνατό ξεκίνημα για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Κωνσταντινίδης: «Δυνατό ξεκίνημα για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Ο 24χρονος μπακ του Άρη με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Δικέφαλο (21/10, 7 μ.μ.) και στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του.

Ένας από τους παίκτες του Άρη που έχει αγωνιστεί παλιότερα σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά για την αντίπαλη ομάδα, είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε στον φακό της ΕΡΤ3 ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι για την εμπειρία του και τις προσδοκίες του από το προσεχές παιχνίδι, καθώς και για τη μέχρι στιγμής παρουσία του στους κίτρινους.

Για τη σημασία του ντέρμπι: «Σίγουρα έχουν λείψει αυτά τα ματς από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και όλη την Ελλάδα. Το ματς δεν θα έχει σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Το γόητρο και οι τρεις βαθμούς παίζουν μεγάλο ρόλο και για εμάς και για την αντίπαλη ομάδα. Με τον κόσμο μας για τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός ότι έχει παίξει σε τέτοιο παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Η ομάδα μου τώρα είναι ο Άρης και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Όπως είπα, θέλουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα».

Για την αίσθηση που έχει από τα αποδυτήρια: «Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς, όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις. Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι η ομάδα μας έχει πολύ καλό υλικό. Τα περισσότερα ματς εξαρτώνται από εμάς. Να είμαστε σοβαροί για το καλύτερο».

Για το πώς αισθάνεται στον Άρη: «Ο ποδοσφαιριστής τρέφεται από τα ματς. Οι προπονήσεις είναι καλές, αλλά αν δεν αγωνίζεσαι δεν έχεις ρυθμό. Χάρηκα που έπαιξα στη Νέα Σμύρνη, μακάρι και η ομάδα να έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ καλά, είμαι 100% επαγγελματίας και περιμένω την απόφαση του προπονητή μου, είτε για να παίξω από την αρχή, είτε ως αλλαγή».

Για το τι θα κρίνει το κυριακάτικο παιχνίδι: «Έχω πει και παλιότερα πως τα ντέρμπι, πέρα από τις τακτικές και τις αναλύσεις, ξεκινάνε από το 50-50. Είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ».

Για την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης: «Οι φίλαθλοι του Άρη έδειξαν σε όλα τα ματς πως στηρίζουν την ομάδα. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, με τη φωνή τους, να μας σπρώξουν σε τρεις ακόμη βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ