Το απρόοπτο με Μάνο έφερε… Μπουλάρι!

Το απρόοπτο με Μάνο έφερε… Μπουλάρι!

Ποιος είναι ο 17χρονος επιθετικός που πήρε μέρος στο διπλό του Ολυμπιακού - Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας στις υπηρεσίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά τον Αχμέντ Χασάν η ατυχία χτύπησε και την πόρτα του Δημήτρη Μάνου. Ο 24χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο χέρι στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον 17χρονο φορ της Κ20 του συλλόγου, Εμιλιάνο Μπουλάρι, να παίρνει τη θέση του Τρικαλινού στράικερ στο εσωτερικό δίτερμα!

Η Ακαδημία των Πειραιωτών είναι γεμάτη από «διαμάντια» και ένα από αυτά έχει πάνω του χαραγμένο το όνομα του Μπουλάρι. Ο νεαρός άσος αποτελεί ένα από τα next best things του Ολυμπιακού και η συμμετοχή του στην προπόνηση της πρώτης ομάδας αποδεικνύει περίτρανα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται καθημερινά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού έδωσε πολύ μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο ηγέτης των Πειραιωτών τα τελευταία 8 χρόνια που έχει στα χέρια του το «ερυθρόλευκο» τιμόνι, έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και οι μικροί ποδοσφαιριστές να έχουν όλα όσα χρειάζονται για να γίνουν σπουδαίοι παίκτες. Η διοίκηση του Ολυμπιακού στηρίζει έμπρακτα την Ακαδημία, με το ετήσιο μπάτζετ για τα τμήματα υποδομής να φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ! Ενα πολύ μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίο είναι σχεδόν όσο το μπάτζετ της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού!

Το πλάνο, η σκληρή δουλειά, η επιμονή και υπομονή των Ερυθρόλευκων αποδίδουν καρπούς, με την Ακαδημία του συλλόγου να δημιουργεί πρωταθλητές και αναδεικνύει συνεχώς νέα ταλέντα! Παίκτες όπως οι Κώστας Φορτούνης, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Νικολάου, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Τσιμίκας και Μάριος Βρουσάι έχουν βγει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και έχουν φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο, φορώντας τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Το δρόμο που χάραξαν οι προαναφερθέντες θέλει να διαβεί και ο Εμιλιάνο Μπουλάρι! Ο 17χρονος επιθετικός αποτελεί ένα από τα νέα «διαμάντια» της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας και είναι ένας από τους «μικρούς» που έχουν… τρελάνει τον Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εξαιρετική άποψη για τον νεαρό στράικερ, τον οποίο σήμερα ανέβασε στην πρώτη ομάδα και του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο εσωτερικό δίτερμα. Ο τραυματισμός του Μάνου στο χέρι έδωσε την δυνατότητα στον Εμιλιάνο να κοντραριστεί με τα αστέρια των Πειραιωτών και να δείξει μερικές πτυχές από το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Μπουλάρι έχει γεννηθεί στις 6 Απριλίου του 2001 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νάξο. Πρώτα στην Αναγέννηση και μετά στον ΠΑΣ Νάξου, ενώ το 2015, σε ηλικία 14 ετών, ήρθε στην Αθήνα και ενσωματώθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο 17χρονος αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα, χάρη στην εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση. Ο Εμιλιάνο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και σε ηλικία μόλις 16 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες! Ο αλβανικής καταγωγής επιθετικός έγινε μάλιστα ένας από τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες στην ιστορία του συλλόγου που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Την περσινή σεζόν ο Μπουλάρι αγωνίστηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου οι Ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα! Συγκεκριμένα, σκόραρε 12 τέρματα και έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην «αρπαγή» του τίτλου. Παράλληλα, έκανε και τα πρώτα του βήματα στην Κ20, στην οποία φέτος έχει καθιερωθεί, παρότι είναι μόλις 17 ετών! Πέρσι, μάλιστα, είχε αγωνιστεί με την ομάδα Νέων και στο παιχνίδι με την Γιουβέντους για το Youth League, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Ο Μπουλάρι έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, ωστόσο, έχει αλβανικές ρίζες. Μάλιστα, έχει φορέσει το εθνόσημο της χώρας του, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Κ17 στα προκριματικά του EURO 2018, σκοράροντας και το πρώτο του γκολ!

Φέτος, είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί ήδη σε 5 παιχνίδια. Πλέον, με τη συμμετοχή του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας θα συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί και να εξελίξει το – αναμφίβολα – σπουδαίο ταλέντο του! Ο νεαρός άσος κάνει συνεχώς βήματα προόδου, με τους προπονητές του μιλούν με τα καλύτερα λόγια την ποιότητά του, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Το μέλλον του ανήκει και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα λάμψουν τα επόμενα χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ