Με Κουρμπέλη, αλλά χωρίς Κάτσε, Γιόχανσον κόντρα στον Πανιώνιο

Με Κουρμπέλη, αλλά χωρίς Κάτσε, Γιόχανσον κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Δώνης πήρε τον διεθνή αρχηγό, αλλά όχι τον Αλβανό αμυντικό χαφ και τον Σουηδό μπακ που απείχαν αρκετό καιρό από τις προπονήσεις. Εκτός και ο Βέργος που έχει χάσει έδαφος.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε κανονικά τις τρεις τελευταίες μέρες κι όπως ήταν λογικό ο Γιώργος Δώνης τον πήρε στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Είχαμε αναφέρει, άλλωστε, ότι ήταν αυξημένες οι πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση ο διεθνής αρχηγός του «τριφυλλιού» κι αυτό φάνηκε με την αποστολή. ΟΠ Κουρμπέλης, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει με τον Χρήστο Δώνη, εκτός κι αν ο προπονητής του Παναθηναϊκού κάνει την απόλυτη έκπληξη και παίξει με 4-3-3, οπότε στα χαφ θα αγωνιστεί κι ένας εκ των Τζανδάρη, Χατζθεοδωρίδη.

Το πιο πιθανό, πάντως, είναι ο Δώνης είτε να επιλέξει το 3-4-2-1 είτε το 4-4-2. Στην πρώτη περίπτωση την ενδεκάδα αναμένεται να αποτελούν οι Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (Οικονόμου), Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.  Στη δεύτερη περίπτωση θα παίξει ο Κολοβέτσιος με τον Μαυρομμάτη κι έναν εκ των Μαυρομμάτη, Οικονόμου (επειδή είναι αριστεροπόδαροι, ο Πούγγουρας είναι αουτσάιντερ) και δίπλα στον Ιταλό φορ θα πάει ο Καμπετσής με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη. Υπάρχει φυσικά πάντα το σενάριο και για το 4-2-3-1. Τότε, ο Καμπετσής και ο Χατζηθεοδωρίδης διεκδικούν μία θέση. Αν παίξει ο Καμπετσής θα είναι σε ρόλο δεκαριού, αν προτιμηθεί ο δεύτερος, τότε θα πάει ο Μπουζούκης πίσω από τον Μακέντα.

Εκτός αποστολής

Στη 18άδα ο Δώνης δεν πήρε τον Έργκους Κάτσε και τον Ματίας Γιόχανσον. Αποθεραπεύτηκαν και οι δύο, αλλά επειδή είχαν αρκετό διάστημα εκτός προπονήσεων, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν τους πήρε και θέλει να τους έχει πανέτοιμους για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκτός, πλην φυσικά των αναμενόμενων Μουνιέ, Στάικο που έκαναν ατομικό και θεραπεία, είναι και ο Νίκος Βέργος, ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επιθετικούς έχει χάσει έδαφος και οι Παντελάκης, Θεοχάρης, Άλτμαν. Αναλυτικά, τη 18άδα για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Καμπετσής, Μακέντα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Panathinaikos #paofc2018_19 #paopas #SuperLeague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ