Στην αποστολή του Πανιωνίου και ο Μίλαν Κότσιτς

Στην αποστολή του Πανιωνίου και ο Μίλαν Κότσιτς

Ο Σλοβένος μπακ αντιμετώπιζε πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Γάλλου τεχνικού.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανιώνιος για το αυριανό (20/10, 16:00) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κυανέρυθροι προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής και στη συνέχεια ο Ζοσέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Πράσινους. Σε αυτή, μάλιστα, συμπεριελήφθη για πρώτη φορά μετά την 1η αγωνιστική και ο Μίλαν Κότσιτς.

Ο Σλοβένος αριστερός μπακ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο και είχε χάσει τα προηγούμενα παιχνίδια του Πανιωνίου, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ανέβασε ρυθμούς, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Γάλλου τεχνικού. Μάλιστα, όχι μόνο μπήκε στην αποστολή, αλλά είναι πολύ πιθανό να πάρει και θέση βασικού, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Σαραμαντά.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Καμαρά και Μανοΐλοβιτς, με την αποστολή του Πανιωνίου να απαρτίζεται από τους: Κότνικ, Μαλέρμπ, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλο, Ντομίνγκες, Σαραμαντά, Κότσιτς, Κόρμπο, Πίρις, Κεϊτά, Οικονομίδη, Σεράφ, Μασούρα, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Σιντί Αλί, Τσιλούλη και Μανθάτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ