Ουζουνίδης: «Δεν θα μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας»

Ουζουνίδης: «Δεν θα μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας»

Στην νίκη στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα και στην αφαίρεση των τριών βαθμών στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Την νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης και το γεγονός αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου σχολίασε ο προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο -3 που έχει δεχθεί η ομάδα του τονίζοντας ότι δεν θέλει να μπει να μπει στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για:

Το ματς με τον Απόλλωνα και αν οι παίκτες σκεφτόταν την Μπάγερν: « Δεν ήταν πρόβλημα το ματς της Τρίτης με την Μπάγερν. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή σε οργάνωση ομάδα. Δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο σημερινός Απόλλων. Ήταν πολύ καλός αμυντικά. Κάναμε πολλά λάθη κι μείς στον άξονα. Δεν είχαμε την απαραίτητη κίνηση στον χώρο. Το σκορ θα άνοιγε είτε από στημένη φάση, είτε από προσωπική ενέργεια, όπως και έγινε με την ενέργεια του Μάνταλου. Στο δεύτερο μέρος άνοιξε το παιχνίδι και έπρεπε να βάλουμε δεύτερο γκολ από πιο νωρίς. Μας έδωσε ενέργεια και ο Κλωναρίδης με την είσοδό του και βρήκαμε τελικά βρήκαμε το γκολ».

Για την αφαίρεση των τριών βαθμών: «το να μας αφαιρεθούν βαθμοί από ένα παιχνίδι που ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά δεν το βλέπω θετικά. Όμως, δεν θέλω να το σχολιάσω και να μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας. Τα κοιτάει η διοίκηση αυτά τα θέματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το ματς με την Μπάγερν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ