Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

To10.gr σας παρουσιάζει την εικόνα των Κιτρινόμαυρων από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, όπου η Ένωση επικράτησε με 2-0.

Βασίλης Μπάρκας:

Σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ήταν θεατής. Χρειάστηκε μία φορά να επέμβει και ήταν αποτελεσματικός. Στο 33’ απέκρουσε το σουτ του Ακόστα από πλάγια. Μια απόκρουση που τελικά… ξύπνησε όλη την ομάδα.

Ροντρίγκο Γκάλο:

Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε μπάλες και δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο είχε περισσότερο χώρο και τον αξιοποίησε. Στο 66’ είχε ένα πολύ καλό σουτ και στο 79’ μια καλή εκτέλεση φάουλ. Δεν κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ.

Νίκλας Χουλτ:

Πολύ καλός και στα 90 λεπτά του αγώνα. Ο Σουηδός για ακόμη μια φορά έκανε τη δουλειά του άψογα. Ειδικά στην επίθεση είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Μάνταλο και πολλές φορές ντουμπλάρανε από την πλευρά τους. Πλαγιοκόπησε πολλές φορές και… τρύπησε την αντίπαλη άμυνα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Είχε λίγη δουλειά στο ματς. Και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να κόψει και να δώσει άμεσα την μπάλα στους μεσοεπιθετικούς.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:

Με το διάβασμα του παιχνιδιού των αντιπάλων, ο Ουκρανός έπρεπε να βοηθά και στην οργάνωση. Δεν έδωσε πολλά σε αυτό τον τομέα, ενώ ανασταλτικά δεν είχε πολλή δουλειά.

Αντρές Σιμόες:

Δεν ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ. Και για ακόμη μια φορά ο Πορτογάλος μέσος έδειξε ότι δεν είναι σε καλή περίοδο και φόρμα. Στο 80’ βρέθηκε σε καλή θέση για σουτ, αλλά αστόχησε.

Ερικ Μοράν:

Επαιξε ένα ημίχρονο στην Ριζούπολη και ήταν μακράν ο χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ. Καμία βοήθεια επιθετικά, ότι επιχείρησε απέτυχε, ενώ αμυντικά δεν είχε σωστές αντιδράσεις. Στο μισάωρο είχε και ένα χτύπημα και έμενε πίσω κοντά στα στόπερ. Ακόμη μια πεταμένη ευκαιρία στα σκουπίδια.

Πέτρος Μάνταλος:

Ο άνθρωπος που καθάρισε το ματς. Στην φάση του γκολ… υπέγραψε με την κλάση του το 0-1 που ξεκλείδωσε το ματς. Έπαιξε το 1-2 με τον Μπακασέτα, πέρασε σαν… σταματημένο τον Βαφέα και σκόραρε αφού… ψάρωσε τον Χουάντερσο. Στο 19’ είχε ένα καλό σουτ, στο 81’ άγγιξε το γκολ, ενώ έδωσε πολλά και ανασταλτικά με πολλές βοήθειες.

Τάσος Μπακασέτας:

Μπορεί να μην ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς, αλλά ήταν κομβικός στη φάση του γκολ του Μάνταλου. Με τακουνάκι έπαιξε το 1-2 με τον αρχηγό και συμμετείχε ενεργά στο 0-1. Από εκεί και πέρα, μπορεί να μην είχε έστω σουτ για γκολ αλλά δούλεψε πολύ σε ένα ματς με πολλούς αμυντικούς. Δεν ήταν στα… φόρτε, αποτέλεσμα και της κούρασης του από τα συνεχή ματς με ΑΕΚ και Εθνική ομάδα. Βγήκε στο 75’ για να είναι έτοιμος για την Τρίτη.

Μάρκο Λιβάγια:

Δεν έπιασε μεγάλα στάνταρ, αλλά όταν έπρεπε σκόραρε. Στο 24’ έκανε ένα μέτριο σουτ από μέση απόσταση, στο 47’ και στο 72’ άγγιξε το γκολ δις, ενώ στο 85’ από την υπέροχη ασίστ του Κλωναρίδη δεν αστόχησε. Δεν έκανε μεγάλη εμφάνιση, αλλά ήταν μέσα στις φάσεις. Και αυτό μετρά.

Εζεκίελ Πόνσε:

Επαιξε μία ώρα στο παιχνίδι και παρότι δεν είχε φάση για γκολ, πάλεψε πολύ με τους αντιπάλους του και δούλεψε όσο μπορούσε σε μικρούς χώρους για τους συμπαίκτες του. Έδειξε καλή εικόνα μετά τον τραυματισμό του με τον Ολυμπιακό. Βγήκε για να πάρει ανάσες και να προστατευτεί ενόψει Μπάγερν Μονάχου.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλεφ:

Μπήκε στην θέση του Μοράν και φάνηκε αμέσως η διαφορά. Ψηλά το κεφάλι, οργανωτικός, κάθετο παιχνίδι και πολύ πιο απειλητικός σε σχέση με τον Ισπανό. Πολύ καλό 45λεπτο που δείχνει ότι μπαίνει ξανά στην εξίσωση για την 11αδα.

Βίκτωρ Κλωναρίδης:

Πέρασε στο τελευταίο μισάωρο στο ματς και στο 85’ υπέγραψε την… ασίστ στο 0-2 του Λιβάγια. Κινητικός αρκετά και ψυχολογικά απελευθερωμένος έβρισκε συνεχώς χώρους.

Λούκας Μπογέ:

Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο στον αγώνα. Έπαιξε αριστερά μπροστά από τον Χουλτ, αλλά δεν πρόλαβε να βρει χώρους για να κινηθεί. Ωστόσο, δείχνει σιγά-σιγά ότι μπαίνει δυναμικά στην ομάδα και θα υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ