Ο Παϊρότζ περιμένει να πωληθούν οι μετοχές του στη Μουσκρόν για να μπει στον Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ, ισχυρίστηκε ότι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ περιμένει να πουλήσει τις μετοχές του σε νέο επενδυτή ώστε να επενδύσει αυτά τα λεφτά στον Παναθηναϊκό.

Ο Παϊρότζ περιμένει να πωληθούν οι μετοχές του στη Μουσκρόν για να μπει στον Παναθηναϊκό | to10.gr

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Derniere Ηeure»ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ περιμένει τα λεφτά από την πώληση των μετοχών του στη Μουσκρόν, προκειμένου να τα μεταφέρει στον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την Παρασκευή (19/10) η βελγική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την αλλαγή εταιρικής μορφής της Μουσκρόν. Από «Περιορισμένης Ευθύνης Συμμετοχική Εταιρία», η Μουσκρόν μετατράπηκε σε «Ανώνυμη Εταιρία» κατόπιν συνεννόησης του Πιεμπονγκσάντ με τον αγοραστή που έχει συμφωνήσει, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ομάδας, Πατρίκ Ντεκλέρκ.

Ο Βέλγος παράγοντας ισχυρίστηκε ότι η συναλλαγή για τη Μουσκρόν θα ολοκληρωθεί στη διάρκεια της εβδομάδας και αποκάλυψε ότι ο νέος επενδυτής προέρχεται από τη Λατινική Αμερική. Όσο για την αιτία των αλλαγών, δεν είναι άλλη από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τον Ντεκλέρκ, ο Πιεμπονγκσάντ χρειάζεται χρήματα για την εμπλοκή του στο Τριφύλλι και φιλοδοξεί να τα εξασφαλίσει μέσω της πώλησης των μετοχώνη που έχει στη Μουσκρόν.

«Αυτές τις μέρες τελειώνει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Παναθηναϊκού, σε μία συναλλαγή που απαιτεί περισσότερα κεφάλαια γιατί τα οικονομικά μεγέθη στην ελληνική ομάδα είναι μεγαλύτερα» ανέφερε ο Πάτρικ Ντεκλέρκ. Μένει να αποδειχτεί αν η Μουσκρόν είναι όντως ο λόγος της καθυστέρησης για το deal του Αλαφούζου με τον Πιεμπονγκσάντ…

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο