Η επιστροφή του Ουάρντα μετά από έναν μήνα

Η επιστροφή του Ουάρντα μετά από έναν μήνα

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε με Λουτσέσκου, Μίχελ, υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει, μπήκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Αρη και πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι στους 18 εκλεκτούς του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αποψινό αγώνα με τον Άρη στο Χαριλάου. Ο Αιγύπτιος μπήκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά έπειτα από το ματς με την Τσέλσι στην Τούμπα, στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μετά υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρήθηκε από τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, οπότε έχασε τα παιχνίδια που ακολούθησαν μέχρι τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Ο Ουάρντα μίλησε τόσο με τον Λουτσέσκου, όσο και με τον Μίχελ το προηγούμενο διάστημα, ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και έδειξε μεταμέλεια, οπότε μετά από έναν μήνα επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας.

Ο Λουτσέσκου στις πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ουάρντα και είπε: «Οι παίκτες πρέπει να υπακούν τους κανόνες. Ο Ουάρντα αυτή την περίοδο είναι στην ομάδα. Όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες θα μένει εκτός. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους συμπαίκτες και σε όλη την ομάδα. Λάθη κάνουν όλοι. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί και ποιοτικοί παίκτες και όλοι πρέπει να έχουν στόχο τη νίκη. Δεν μου αρέσει να επιμένω σε έναν παίκτη, μέσα σε μία ομάδα. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Δεν πρέπει να δημιουργούμε ιστορίες και να ασχολούμαστε με έναν παίκτη. Όλοι πρέπει να υπηρετούν την ομάδα».

Ο Ρουμάνος δίνει την ευκαιρία που επιζητούσε ο Αιγύπτιος. Και πλέον είναι στο χέρι του παίκτη να δείξει ότι μπορεί να τηρήσει όσα είπε και υποσχέθηκε. Και να αναδείξει το σπουδαίο ταλέντο του, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στον ΠΑΟΚ. Η επιλογή του για την αποστολή του ντέρμπι της πόλης, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ