Ολυμπιακός : Οι δέκα σίγουροι και ο Φιγκέιρας

Ολυμπιακός : Οι δέκα σίγουροι και ο Φιγκέιρας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει για τους δέκα του βασικού σχήματος και θα περιμένει τον Ντιόγκο Φιγκέιρας

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το βράδυ εκτός έδρας την Κέρκυρα και οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει για τους δέκα της εντεκάδας κι επί της ουσίας «παίζεται» μόνο μια θέση. Ο λόγος για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών, εκεί που Φιγκέιρας και Ελαμπντελαουί έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Λεμονής έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Φιγκέιρας στη Λισαβόνα, αλλά ο Πορτογάλος αμυντικός έχει μικροενοχλήσεις. Ο κόουτς της ομάδας του λιμανιού συμπεριέλαβε πάντως τον 26χρονο αμυντικό στην αποστολή και θα μιλήσει την Κυριακή το πρωί με τον παίκτη του. Αν ο δεξιός μπακ των πρωταθλητών πει στον Λεμονή πως είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί τότε θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Σ’ αντίθετη περίπτωση, ο Ελαμπντελαουί θα πάρει τη θέση στην αρχική εντεκάδα των ερυθρόλευκων.
Το πλάνο του Λεμονή

Σε ότι αφορά λοιπόν την εντεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι πρωταθλητές, όλα δείχνουν πως θα είναι  ακόλουθη. Τερματοφύλακας θα είναι ο Προτό, ενώ για τη θέση του δεξιού μπακ προαναφέραμε τα δεδομένα με Φιγκέιρας και Ομάρ. Ο Πάπε Σισέ επιστρέφει στο βασικό σχήμα παίρνοντας τη θέση του Μποτία, καθώς ο Ισπανός δεν ήταν καλός στη Λισαβόνα. Δίπλα στον Σενεγαλέζο θα είναι ο Ένγκελς και αριστερό μπακ θ’ αγωνιστεί ο Κούτρης.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ρομαό να είναι ο αμυντικός μέσος και τον Οτζίτζα να έχει ρόλο «οχταριού». Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη φυσική του θέση, αναλαμβάνοντας το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μάριν με τον Πάρντο. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης των ερυθρόλευκων θα παίξει ο Ανσαριφάρντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ