Ελ Καντουρί: «Ήμασταν πιο δυνατοί και το δείξαμε»

Ελ Καντουρί: «Ήμασταν πιο δυνατοί και το δείξαμε»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε στην Ιταλία για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη και την ατμόσφαιρα στο Χαριλάου.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είχε να παίξει σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ από τις 26 Σεπτεμβρίου, όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στην Τούμπα (1-1). Μπήκε χθες (21/10) αλλαγή στο Χαριλάου και ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Πρίγιοβιτς που χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο με 2-1.

Ο Μαροκικός μίλησε στον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, για την ατμόσφαιρα το Χαριλάου και για το γεγονός οι οπαδοί του Άρη έκαψαν διάφορες σημαίες του ΠΑΟΚ στις κερκίδες την ώρα του αγώνα.

Ο Ελ Καντουρί δεν έδειξε να επηρεάζεται από αυτά και είπε: «Είναι σαν παράδοση. Πολλά πράγματα συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που ήρθα, οι συμπαίκτες μου με προειδοποίησαν ότι μπορεί να υπάρχουν περίεργα επεισόδια όπως αυτό. Χθες το έκαναν οι φίλοι του Άρη, πέρσι το έκαναν οι δικοί μας με άλλους αντιπάλους. Επειδή ανέβηκαν από τη δεύτερη εθνική, τους αντιμετωπίσαμε μόνο στο Κύπελλο φέτος. Τώρα, όμως, τους αντιμετωπίσαμε και στο πρωτάθλημα. Αυτό, ήταν πραγματικά το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη και δεν είχα ξανακούσει τόσες βρισιές και τόση οργή. Βλέποντας φανέλες να καίγονται ουσιαστικά ήταν… σταγόνα στον ωκεανό. Στο γήπεδο όμως ήμασταν πιο δυνατοί και το δείξαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ