Κάναντι : «Η νίκη στο τέλος ήταν θέμα νοοτροπίας»

Ο προπονητής του Ατρόμητου τόνισε ότι οι αλλαγές, η τακτική αλλά και η νοοτροπία νικητή έδωσαν τη νίκη στους Περιστεριώτες.

Κάναντι : «Η νίκη στο τέλος ήταν θέμα νοοτροπίας» | to10.gr

Ο Ατρόμητος πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με το γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 88ο λεπτό. Ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη τύπου υποστήριξε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ είπε πως οι τρεις βαθμοί ήρθαν λόγω των αλλαγών, της τακτικής αλλά και της νοοτροπίας νικητή που έχει ο Ατρόμητος. Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός προπονητής:

Για τα γκολ που δέχτηκε ο Ατρόμητος: «Θα πρέπει να το αναλύσουμε αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, οπότε το αποτέλεσμα μετράει διπλά».

Για τον στόχο του Ατρόμητου: «Εμείς θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Για μας το πιο σημαντικό είναι η πεντάδα. Αν στο τέλος είμαστε κοντά θα είναι μια διαφορετική συζήτηση. Υπάρχουν άλλες ομάδες που στοχεύουν στο πρωτάθλημα, εμείς έχουμε στόχο μας την πεντάδα».

Για την φετινή σεζόν σε σύγκριση με την περσινή: «Είναι μία δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να συγκρίνω την περσινή με τη φετινή σεζόν. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα. Εστιάζουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Για το αν η εικόνα είναι από ομαδική ή από ατομική δουλειά έως τώρα: «Συνολικά είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Δεν υπάρχει ένας παίκτης. Ο Ουάρντα είναι στον ΠΑΟΚ, ο Κουλούρης στον Ατρόμητο. Εμείς στοχεύουμε στην ποιότητα και αυτό κάνουμε πάντα».

Για τη νίκη στο φινάλε: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Κάναμε και τις αλλαγές με την είσοδο του Ούμπιντες. Αλλάξαμε το σχηματισμό μας και στο τέλος καταφέραμε να βρούμε το γκολ.

Για το δημοσίευμα στην Αυστρία που τον συνδέει με τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας: «Αυτό το δημοσίευμα άρχισε από την Ελλάδα και αναδημοσιεύθηκε και στην Αυστρία. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είμαι προπονητής στον Ατρόμητο και είναι το μοναδικό που με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα έχει προπονητή και είναι πολύ καλός, τον Μίχαελ Σκίμπε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο