Μάνατζερ Χατσερίντι: «Πρέπει να παλέψει για τη θέση του ο Έβγεν»

Μάνατζερ Χατσερίντι: «Πρέπει να παλέψει για τη θέση του ο Έβγεν»

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Έβγεν Χατσερίντι αναφέρθηκε ο εκπρόσωπός του με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» ο εκπρόσωπος του Έβγεν Χατσερίντι, Ιγκόρ Πιροζένκο, αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του πελάτη του σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, ενώ σχολίασε και το περιστατικό με τις επικαλαμίδες το οποίο υπήρξε αντικείμενο παρεξήγησης με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μέσα από αυτές τόνισε πως δεν υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα με το χρόνο συμμετοχής του, ενώ διαβεβαίωσε πως ο Ουκρανός αμυντικός θα παλέψει για τη θέση του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιγκόρ Πιροζένκο:

Για τη δήλωση του Χατσερίντι περί του χρόνου συμμετοχής: «Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος εάν δεν αγωνίζεται. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φαίνεται. Εξέφρασε ένα συναίσθημα. Δε βλέπω κάποιο θέμα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, δεν κάνει πολιτική ούτε δεύτερες σκέψεις. Εξέφρασε απλά ένα συναίσθημα. Είναι παιδί. Όταν παίζει αισθάνεται καλά ενώ όταν δεν παίζει δεν είναι καλά. Έχει την οικογένεια του εκεί, ο ΠΑΟΚ είναι μια φανταστική ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους. Είναι παιδί και εκφράζει συναισθήματα. Πρέπει να παλέψει. Να αναρωτηθεί γιατί δεν παίζει και να προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα».

Για το θέμα με τις επικαλαμίδες με τη Σπαρτάκ Μόσχας: «Ήταν μια συναισθηματική αντίδραση. Δεν πρέπει να εμπλέκει την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Ενόχλησε την οικογένεια του Σαββίδη. Πρέπει κάποιος από τον ΠΑΟΚ να τον διδάξει για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και ίσως να είναι και δικό μου λάθος που δεν του εξήγησα».

Για την ελληνική υπηκοότητα: «Στην Ουκρανία δεν επιτρέπει ο νόμος να έχει κάποιος δύο υπηκοότητες. Πρέπει να απαρνηθείς τη μία για να αποκτήσεις την άλλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ