Απάντηση Γ. Σαββίδη σε Καρυπίδη με μουσική υπόκρουση (pic)

Απάντηση Γ. Σαββίδη σε Καρυπίδη με μουσική υπόκρουση (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης συνεχίζει τον διαδικτυακό «πόλεμο» με τον μεγαλομέτοχο του Θοδωρή Καρυπίδη για τον Ματέο Γκαρσία, με μουσική υπόκρουση από τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη,  κάνοντας του δημόσια πρόσκληση να γίνει κάτοικος Τούμπας και παίκτης του ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες αργότερα ο Θοδωρής Καρυπίδης, μεγαλομέτοχος των κίτρινων απάντησε στον γιο του Ιβάν Σαββίδη, μέσα από τον δικό του λογαριασμό στα social media. O Καρυπίδης ανέβασε την ίδια φωτογραφία του 22χρονου Αργεντινού, την οποία είχε αρχικά σχολιάσει ο Γιώργος Σαββίδης και έγραψε την εξής λεζάντα: «Μόνο Άρης! Τα όνειρα είναι όνειρα, χαρά στον κοιμισμένο».

Φυσικά ο γιος του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου του βορρά δεν άφησε ασχολίαστη τη δημοσίευση του Καρυπίδη και συνέχισε τον διαδικτυακό πόλεμο ανάμεσα στους δύο, ανταπαντώντας με φωτογραφία μεγαλομετόχου του Άρη, αλλά και μουσική υπόκρουση από τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και το τραγούδι «Όνειρα και όνειρα».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ