ΑΕΚ: Ντόμινο αλλαγών στην ενδεκάδα ενόψει Αρη

ΑΕΚ: Ντόμινο αλλαγών στην ενδεκάδα ενόψει Αρη

Τι αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης απόψε κόντρα στον Αρη.

Οι συνθήκες για την ΑΕΚ απόψε δεν είναι ιδανικές. Το Ολυμπιακό Στάδιο λόγω τιμωρίας θα έχει άδειες εξέδρες, οπότε η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να πάρει δύναμη, ψυχολογία και ρυθμό από την εξέδρα. Σε ένα ιδιαίτερο κομβικό ματς με τον πολύ καλό φέτος Αρη. Και επίσης ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές, έχοντας αφήσει εκτός αποστολής για να πάρουν «ανάσες» οι Τάσος Μπακασέτας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δείχνει να έχει καταλήξει στους δέκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν κόντρα στους Θεσσαλονικείς, με τον Ροντρίγκο Γκάλο να καθορίζει ουσιαστικό ποιος εκ των Λούκας Μπογέ και Μιχάλη Μπακάκη θα είναι ο ενδέκατος των «κιτρινόμαυρων».

Στο επικρατέστερο σενάριο του τεχνικού της Ενωσης, ο Μπάρκας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαμπρόπουλο-Οικονόμου να συνθέτουν το δίδυμο της ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας. Αριστερό μπακ θα είναι ο Χουλτ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκάλο. Στον άξονα θα βρεθούν Γαλανόπουλος και Σιμόες (αουτσάιντερ ο Αλεφ), στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Μάνταλος, ενώ προβάδισμα για δεξιά έχει ο Μπογέ που συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς και προσαρμόζεται σε αυτά που θέλει ο προπονητής του, ενώ στην επίθεση θα είναι το δίδυμο των Λιβάγια και Πόνσε.

Πιθανότητες συγκεντρώνει και το σενάριο να χρησιμοποιηθεί ο Γκάλο ως δεξί χαφ αντί του Μπογέ, κάτι που θα σημαίνει ότι ο Μπακάκης θα πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στο δεξί άκρο της άμυνας. Ακόμα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Τσόσιτς στο βασικό σχήμα, αν και Οικονόμου και Λαμπρόπουλος δείχνουν να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ