Κωνσταντινίδης: «Συγνώμη στον κόσμο, βαρύ σκορ και άσχημη βραδιά»

Κωνσταντινίδης: «Συγνώμη στον κόσμο, βαρύ σκορ και άσχημη βραδιά»

Η εικόνα του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά το δεύτερο γκολ δεν ήταν αυτή που έπρεπε, σύμφωνα με τον 24χρονο αμυντικό.

Η πρώτη εμφάνιση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη ως βασικού με τη φανέλα του Άρη σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν η ιδανικότερη, καθώς συνοδεύτηκε από βαριά ήττα.

Ο 24χρονος μπακ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο των κίτρινων για την εικόνα, που δεν αρμόζει όπως δήλωσε σε ομάδα που θέλει διακρίσεις, και πρόσθεσε πως θα πρέπει ο Άρης να ξεπεράσει το άσχημο αποτέλεσμα και να μάθει να αγωνίζεται πιο έξυπνα.

Για το ματς: «Αυτό που θέλω να πω είναι συγνώμη στον κόσμο. Δεν είναι εμφάνιση ομάδας που θέλει να διεκδικήσει πράγματα. Είναι ένα βαρύ σκορ και μία άσχημη βραδιά για εμάς. Δεν κάναμε τίποτα στο δεύτερο από αυτά που δείξαμε στο πρώτο».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: «Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το σκορ, με βάση την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Αλλά από ένα στημένο ήρθε το δεύτερο γκολ και στη συνέχεια η ομάδα δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να κάνει. Πρέπει, όμως, να είμαστε πιο έξυπνοι. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η εμφάνιση μετά το 2-0».

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό: «Έχουμε πρώτα ένα ματς Κυπέλλου, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, και μετά θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ