Νέο σοκ με Άλτμαν, που επιστρέφει τον Γενάρη!

Νέο σοκ με Άλτμαν, που επιστρέφει τον Γενάρη!

Ο Ισραηλινός μέσος του Παναθηναϊκού δεν είχε την απαιτούμενη πρόοδο στην αποθεραπεία του από τη ρήξη χιαστών και ο Δώνης θα χρειαστεί να τον περιμένει τουλάχιστον δύο μήνες ακόμα.

Ο Όμρι Άλτμαν προσπαθεί να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας μπει σε πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστού, ωστόσο τα νεότερα μόνο θετικά δεν είναι για τον Ισραηλινό.

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και οχτώ μήνες στο πρόγραμμα, το οποίο ωστόσο δεν οδεύει όπως θα ήθελε ο ίδιος και το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού, γεγονός που μεταθέτει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους για τον Ιανουάριο του 2019!

Ο ποδοσφαιριστής μετέβη και πάλι στο Ισραήλ καθώς δεν είχε διαπιστωθεί η απαιτούμενη πρόοδος στην αποθεραπεία του και υποβλήθηκε σε καθαρισμό του διακονδυλίου διαστήματος και του μοσχεύματος.

Αποτέλεσμα; Να χρειαστεί να περιμένουμε άλλους δύο μήνες τουλάχιστον προκειμένου να τον δούμε ξανά στα γήπεδα. Όπως φυσικά θα περιμένει και ο Δώνης, που στα σχέδιά του στην αρχή της χρονιάς προόριζε τον Άλτμαν για τα μέσα Οκτωβρίου. Αλλά βλέπει πως θα αποτελέσει – στην καλύτερη – την πρώτη… χειμερινή μεταγραφή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ