Μνήμες από Νάπολι και Έμπολι

Μνήμες από Νάπολι και Έμπολι

Τα χρόνια του στην Ιταλία θυμήθηκε σε συνέντευξη του ο Καντουρι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μαρόκο μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναφερόμενος στην περίοδο που αγωνίστηκε στην Ιταλία. Εκεί είχε προπόνητες μεταξύ άλλων τους τους Μαουρίτσιο Σάρι και Βάλτερ Ματσάρι.

Αναλυτικά ο Μαροκινός άσος είπε : «Στη Νάπολι είχα προπονητή και τον Ματσάρι και τον Σάρι. Ο δεύτερος μου έδωσε περισσότερο χρόνο. Με τον Ματσάρι ωστόσο, βρισκόμουν σε νεαρή ηλικία. Ο Σάρι μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε σημαντικά ματς. Φυσικά, ήθελα να παίζω περισσότερο συχνά βασικός, αλλά δεν έχω παράπονο γιατί με χρησιμοποιούσε αρκετά συχνά.

Μετανιώνω που πήγα στην Έμπολι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όλα πήγαν στραβά στη συνέχεια και υποβιβαστήκαμε. Παρόλα αυτά ήμουν καλά στην Έμπολι, ήθελα να ξεκινήσω τη σεζόν εκεί, ήλπιζα σε λύτρωση, αλλά τελικά έλυσα το συμβόλαιό μου. Έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, πρέπει να πω βέβαια πως στην Έμπολι βρήκα τον εαυτό μου.

Η Νάπολι τα πηγαίνει πολύ καλά με τον Αντσελότι και στο Τσάμπιονς Λιγκ που την παρακολούθησα, μου φαίνεται πως είδα μία ώριμη ομάδα. Θα ήθελα να δω ξανά τον Καβάνι στα μπλε, θα ήταν πολύ ωραίο. Ένας παίκτης σαν και αυτός, μπορεί να τα καταφέρει σε οποιαδήποτε ομάδα. Σκοράρει πολύ, θυσιάζει τον εαυτό του για την ομάδα και εργάζεται σκληρά γι΄ αυτήν.

Εάν βέβαια η Γιουβέντους συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα είναι πολύ δύσκολο για τους υπόλοιπους να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω πάντως πως η Γιουβέντους μπορεί να συνεχίσει έτσι και γι΄ αυτό η Νάπολι δεν πρέπει να σταματήσει να πιστεύει στον τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ