Οι σκέψεις του Δώνη για την 11άδα απέναντι στην ΑΕΚ

Οι σκέψεις του Δώνη για την 11άδα απέναντι στην ΑΕΚ

Τα πλάνα του Ελληνα τεχνικού για το αυριανό (3/11) ντέρμπι με την ΑΕΚ – Τα ερωτηματικά και τα σενάρια για την 11άδα του Τριφυλλιού - Οι σκέψεις για Γιόχανσον.

Τα σενάρια για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο αυριανό (3/11) ντέρμπι με την ΑΕΚ με είναι πολλά. Σε περίπτωση που ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, προτιμήσει το 3-4-2-1, τότε ο Πούγγουρας θα παίξει δίπλα στους Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη.

Αν καταλήξει στο 4-2-3-1, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός ο Καμπετσής και θα παίξει αριστερά ένας εκ των Χατζηθεοδωρίδη, Μουνιέ, με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη να καταλαμβάνουν τις άλλες δύο θέσεις πίσω από τον Μακέντα. Όσον αφορά το ενδεχόμενο, του να δούμε σύστημα με τρεις στη μεσαία γραμμή, τότε δίπλα στους Κουρμπέλη, Δώνη, θα παίξει ένας εκ των Κάτσε, Τζανδάρη, Στάικου.

Να σημειωθεί ότι αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει δεξιά έχει και ο Γιόχανσον αντί του Κουλιμπαλί. Ο Σουηδός, ο οποίος ήταν σε φόρμα πριν τραυματιστεί πήρε μία ακόμα εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια του και είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να επιλεγεί για το αρχικό σχήμα και να μείνει εκτός ο Αφρικανός.

Στην αποστολή για πολλοστή φορά δεν είναι ο Οικονόμου. Ο 31 ετών κεντρικός αμυντικός αν και την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Δώνη για τη δουλειά του στις προπονήσεις, είναι πλέον φανερό ότι θεωρείται τέταρτος στόπερ (οι Παντελάκης, Θεοχάρης είναι ακόμα πιο πίσω) και δεν υπολογίζεται για αριστερό μπακ, όσο είναι καλά οι Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης. Ο Βέργος επίσης αποκλείστηκε. Ο 22χρονος επιθετικός έχει χάσει αρκετό έδαφος και είναι πίσω από τους Μακέντα, Καμπετσή, Εμμανουηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ