ΑΕΚ : Εξετάζει την περίπτωση του Μοχτάρ

ΑΕΚ : Εξετάζει την περίπτωση του Μοχτάρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ της Τσβόλε, Γιουνές Μοχτάρ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ θέλει να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ της Ένωσης μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς κι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Γιουνές Μοχτάρ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση στα άκρα και ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, είναι ο 26χρονος Ολλανδός.

Ο Μοχτάρ διανύει μια πολύ καλή χρονιά με την Τσβόλε, αφού έχει πετύχει 6 γκολ κι έχει μοιράσει 4 ασίστ σε 14 ματς. Όμως το συμβόλαιο του με την ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται ζεστός στο να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Το θέμα για την ΑΕΚ είναι πως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα κινηθεί τον Ιανουάριο για τον Μοχτάρ ή το καλοκαίρι, αφού αν προσπαθήσει να αποκτήσει τον Ολλανδό τον χειμώνα θα πρέπει να καταβάλλει ένα μικρό ποσό και στην Τσβόλε, διαφορετικά θα κάνει πρόταση στον παίκτη το καλοκαίρι, όπου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ