ΑΕΚ: Τα «έχωσε» στους παίκτες του ο Ουζουνίδης στο δείπνο στα Σπάτα

ΑΕΚ: Τα «έχωσε» στους παίκτες του ο Ουζουνίδης στο δείπνο στα Σπάτα

«Χοντρά» γκάζια του Μαρίνου Ουζουνίδη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά την κάκιστη εικόνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και το 0-0 που μοιάζει με… ήττα για τους «κιτρινόμαυρους», μετέβη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων χθες βράδυ. Εκεί οι ποδοσφαιριστές δείπνησαν, αν και η… όρεξη είχε κοπεί από την κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης όπως κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως μετά το ματς στις δηλώσεις του, έτσι και στα αποδυτήρια, αλλά και στα Σπάτα έδειχνε και ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Τα… έχωσε «χοντρά» στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα, καθώς δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας την 11αδα να… ναυαγεί και καμία από τις τρεις αλλαγές να μην βοηθά σε τίποτε. Για αυτό και η δημόσια δήλωση του «αν μπορούσα θα κατέβαζα άλλη 11αδα».

Η στοχευμένη αναφορά του προπονητή της ΑΕΚ στους τέσσερις της επίθεσης (Λιβάγια, Πόνσε, Μάνταλος και Μπογέ) ήταν ξεκάθαρη στην συνέντευξη Τύπου, ενώ τα όσα άκουσαν οι «κιτρινόμαυροι» διά στόματος του ήταν ιδιαίτερα σκληρά.

Η νύχτα είχε ιδιαίτερη ένταση εντός ΑΕΚ και ο Ουζουνίδης ήθελε να γίνει… ξεκάθαρος στους παίκτες του, δεν περίμενε μάλιστα ούτε την σημερινή προπόνηση. Μίλησε εν βρασμώ και οι παίκτες κατάλαβαν ότι όσα έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο εξόργισαν τον προπονητή τους, τη διοίκηση και την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ΑΕΚ.

Ακόμη και οι «χοντρές» ατάκες του Ουζουνίδη περί «ύφους» και «φανέλας» σε ποδοσφαιριστές ήταν ενδεικτικές του κλίματος έντασης στο προπονητικό κέντρο. Και ενδεικτικές των μηνυμάτων που πρέπει να λάβουν συγκεκριμένοι (ντεφορμέ) ποδοσφαιριστές.

Σήμερα η ΑΕΚ έχει προπόνηση στα Σπάτα με αποφόρτιση για τους βασικούς, ενώ αύριο θα διεξαχθεί και η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για το Μόναχο ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν την Τετάρτη (22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Εκεί που δεδομένα θα απουσιάζει ο (κακός χθες) Λιβάγια, ενώ μένει να φανεί η κατάσταση του Μπακασέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ