Ψηφίστε τον MVP της 9ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 9ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Μέσα από το γκάλοπ που διενεργεί to10.gr, μπορείτε να αναδείξετε τον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής.

Ολοκληρώθηκαν τα επτά από οκτώ ματς της 9ης αγωνιστικής και εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον MVP. Τα ματς φυσικά που ξεχώρισαν ήταν τα δύο ντέρμπι, αυτό του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και εκείνο του Βικελίδης μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού.

Tο10.gr «διάλεξε» ως διακριθέντες τους Νάτχο, Κουρμπέλη, Σισέ, Ουγκράι, Σιώπη και Μασούρα τους οποίους και μπορείτε να ψηφίσετε για κορυφαίους της αγωνιστικής.

Μπίμπαρς Νάτχο
Ο Ισραηλινός μέσος μπήκε στο 59ο λεπτό και συνέβαλε στην βελτίωσης της εικόνας του Ολυμπιακού μεσοεπιθετικά, απέναντι σε έναν Άρη που εκείνη τι στιγμή πατούσε καλύτερα. Κράτησε μπάλα, δημιούργησε παιχνίδι και είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του. Από την εξαιρετική διαγώνια πάσα του έδωσε τη δυνατότητα στον Κούτρη να στρώσει για τον Χασάν και εκείνος απλά να πλασάρει τη μπάλα για το 0-1 μέσα στο Βικελίδης επί του Άρη

Δημήτρης Κουρμπέλής 
Ο μέσος του Παναθηναϊκού βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου οι πράσινοι να κλέψουν τις εντυπώσεις στο αθηναϊκό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ (0-0). Πραγματοποίησε αρχηγική εμφάνιση, βρισκόταν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και τα έδωσε όλα. Στο 31’ έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μακέντα, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάρκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη καλύτερος δεσπόζοντας στην μεσαία γραμμή.

Ρόλαντ Ουγκράι
Ο Ούγγρος επιθετικός ήταν… όλα τα λεφτά στην σπουδαία ισοπαλία του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ με 1-1. Ηταν ο παίκτης που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του δικεφάλου και που έχει μεγάλο μερίδιο στο ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών. Ηταν άλλωστε και ο παίκτης που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 73ο λεπτό.

Παπέ Αμπού Σισέ
Ο Σενεγαλέζος στόπερ ήταν o κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο δύσκολο ματς του Βικελίδης. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ίσως ήταν και η κορυφαία φετινή του εμφάνιση. Ηταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες τόσο στο χορτάρι όσο και στον αέρα. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον νεαρό στόπερ σε ένα ντέρμπι λεπτών ισορροπιών.

Γιώργος Μασούρας
Ο Ελληνας μέσος ήταν καθοριστικός στην επιβλητική νίκη του Πανιωνίου με 3-0 επί του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ηταν εκείνος που με το γρήγορο γκολ που σημείωσε (μόλις στο 2ο λεπτό) άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την άνετη επικράτηση της ομάδας του. Γενικότερα ήταν πολύ καλός και στα 83 λεπτά στα οποία αγωνίστηκε έως ότου αντικατασταθεί από τον Καμαρά.

Μανώλης Σιώπης
Μπορεί ο Άρης να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ελληνας μέσος κατάφερε να διακριθεί όντας μάλιστα ο κορυφαίος της ομάδας στο ντέρμπι του Βικελίδης. Έτρεχε πάνω-κάτω στα 77 λεπτά που αγωνίστηκε και βγήκε νικητής από τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ