ΟΦΗ : Νέες ενοχλήσεις για τον Νέιρα, χωρίς Βουό και Ποτουρίδη κόντρα στον Λεβαδειακό

ΟΦΗ : Νέες ενοχλήσεις για τον Νέιρα, χωρίς Βουό και Ποτουρίδη κόντρα στον Λεβαδειακό

Οι Βουό και Ποτουρίδης έχουν δηλωθεί για να εκτίσουν την ποινή τους στο προσεχές ματς (10/11, 19:30) του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό, τη στιγμή που ο Νέιρα παρουσίασε νέο πρόβλημα και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (05/11).

Ο ΟΦΗ καλείται να ανασυνταχθεί μετά το αρνητικό αποτέλεσμα (0-0) στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γεντί Κουλέ, εν όψει και της αναμέτρησης του Σαββάτου (10/11, 19:30) στην έδρα του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague.

Η ανασύνταξη αυτή όμως δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο, αφού παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα με τον Χουάν Νέιρα, που έγινε γνωστό ότι αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής (04/11) στο Γεντί Κουλέ και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας.

 

Το ίδιο φυσικά συνέβη με τους Μεγιάδο και Παπαστεριανό, με τη συμμετοχή των τριών ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι στη Βοιωτία να είναι αμφίβολη. Μάλιστα, αυτό είναι και το ματς στο οποίο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών οι Βουό και Ποτουρίδης, συνεπώς οι επιλογές του Νίκου Παπαδόπουλου περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη στις 12:00 στο ΒAK.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ