Το πλάνο του Δώνη για το Φάληρο

Το πλάνο του Δώνη για το Φάληρο

Τι ζητάει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο 49χρονος προπονητής για να έρθει το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Οι εντολές στην άμυνα και η αποτελεσματικότητα που ζητάει.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε να βρουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, από πλευράς σύνθεσης και τακτικής προσέγγισης.

O Παναθηναϊκός δεν θα πάει στο Φάληρο για να… κλειστεί πίσω, αλλά θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του και συνάμα να απειλήσει τα καρέ του Ολυμπιακού. Οι βλέψεις του τριφυλλιού θα κινηθούν πάνω σε αυτούς τους τομείς, με τον Δώνη να προετοιμάζει την ομάδα του ώστε να φανεί συμπαγής πίσω και επιθετική μπροστά.

O 49xχρονος προπονητής έδειξε σε βίντεο το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του είναι να μην σπαταλήσουν πάλι τις ευκαιρίες που θα βρουν. Κόντρα στην «Ένωση» ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε σκοράρει κυρίως στις μεγάλες φάσεις με τον Μακέντα, τον Μπουζούκη και τον Χατζηθεοδωρίδη και πιθανότατα να έπαιρνε τη νίκη αν έβρισκε ένα γκολ σε αυτές τις ευκαιρίες. Είναι κάτι που τονίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του, ότι πρέπει δηλαδή να είναι αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Ο Έλληνας κόουτς θέλει να δει παρόμοια αμυντική συμπεριφορά με αυτή που είχε η ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αυτή τη φορά όμως με λιγότερες λανθασμένες επιλογές, οι οποίες στο ματς του ΟΑΚΑ δεν κόστισαν.

Παράλληλα, προσπαθεί να καταστήσει σαφές στους παίκτες ότι ο τρόπος για να μετριάσουν την πίεση που θα ασκήσουν οι γηπεδούχοι, είναι το κράτημα της μπάλας και οι σωστές μεταβιβάσεις, με την διατήρηση της κατοχής να παίζει σημαντικό ρόλο.

Εφόσον το τριφύλλι θα έχει τη μπάλα στα πόδια του, απαγορεύοντας στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του, τότε θα μπορέσει να γίνει περισσότερο απειλητικό στα αντίπαλα καρέ και να ψάξει το γκολ που δεν ήρθε στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ