Μελισσανίδης στους παίκτες: «Αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα αποτύχαμε – Πρώτος εγώ!»

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα αποτύχαμε – Πρώτος εγώ!»

«Γκάζια» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα. Χαρακτήρισε άψυχη την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχαν Τσόσιτς και Χουλτ στο Μόναχο, ενώ ξεκαθάρισε ότι αν χαθεί το πρωτάθλημα θα πρόκειται για αποτυχία.

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα την Παρασκευή (9/11) ήταν κομβική. Μετά την κακή εικόνα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, μετά το κρας τεστ του Μονάχου, το επεισόδιο του Τσόσιτς με τον Χουλτ και πριν το κρίσιμο και πολύ δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη προς το τέλος της προπόνησης για… όλα.

Και ξεκίνησε από την απαράδεκτη ενέργεια του Ούρος Τσόσιτς με τον Νίκλας Χουλτ στο Μόναχο «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου».

Για την απόδοση στο Μόναχο και την εικόνα απέναντι στην σπουδαία Μπάγερν είπε: «Εμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», ενώ μίλησε για το άσχημο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αναφέροντας «Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Και στο φινάλε της ομιλίας του είπε το εξής σε ποδοσφαιριστές και Ουζουνίδη ότι για όλους θα είναι αποτυχία, και για τον ίδιο πρώτα, αν δεν κατακτηθεί ο φετινός τίτλος στην Ελλάδα. «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον έμενα! Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας» είπε στο τέλος της ομιλίας του στους «κιτρινόμαυρους» ο «Τίγρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ