Άρης: Ποιος Ισπανός θα αποχαιρετήσει το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης: Ποιος Ισπανός θα αποχαιρετήσει το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο σεβασμός του «Τσινγκούρι» στον «παππού» και ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Άρη εν όψει του Γενάρη των «αλλαγών»

Ήταν το θέμα της εβδομάδας που μας αφήνει. Η απόφαση του Άρη να κόψει νωρίς τους «δεσμούς» με τον Πάκο Ερέρα. Με έναν προπονητή που ομολογουμένως ήταν η «μεγαλύτερη» μεταγραφή του καλοκαιριού για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έναν τεχνικό που τον έχει στην καρδιά του πρώτος από όλους ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος λέει για τον συνάδελφο του τα καλύτερα.

Ναι ο «Τσινγκούρι» τον πιστεύει πάρα πολύ τον Ερέρα σε σημείο που σύμφωνα με τον μύθο το καλοκαίρι του 2017 και όταν η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη έψαχνε για προπονητή, ο Βαλβέρδε να λέει το όνομα του συμπατριώτη του.
Το ότι δεν είχε προχωρήσει εκείνη η ιστορία δεν σημαίνει κάτι. Ο σεβασμός του Βαλβέρδε στον «παππού» των φίλων του Άρη, είναι διαχρονικός. Και δεδομένος.

Τέλος πάντων ο Άρης πήρε την απόφαση του. Εκείνος ανέλαβε την ευθύνη εκείνος και το «ρίσκο» να βρει τον αντικαταστάτη που θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στους στόχους της. Στην προσπάθεια της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου, που δεν είναι ακριβώς εύκολη υπόθεση αλλά δεν είναι και… όνειρο τρελό.

Θέλουν οι άνθρωποι του Άρη να κάνουν μια σειρά από βήματα ώστε να φτάσουν στον συγκεκριμένο στόχο. Η αλλαγή προπονητή ήταν το πρώτο από αυτά. Θα ακολουθήσουν μεταγραφές και βέβαια διαφοροποιήσεις στο ρόστερ. Αν μάλιστα ακούμε καλά στην… αγορά; Η πρώτη μεταγραφική ανάγκη που θέλει «ο Θεός του πολέμου» να καλύψει αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ψάχνει ήδη για αριστερό μπακ.

Ποιος πληρώνει τη νύφη σε τέτοιες περιπτώσεις; Μα φυσικά εκείνος που ήρθε το καλοκαίρι για να κάνει αυτή τη δουλειά. Μια (καθαρά) προσωπική επιλογή του Πάκο Ερέρα; Ο Άλεξ Μενέντεθ. Λογικά λοιπόν και εκείνος δεν θα αργήσει να συναντήσει στα πάτρια εδάφη τον άλλοτε προπονητή του. O 27άχρονος Μενέντεθ έχει ως τώρα επτά συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη. Τις πέντε από αυτές στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ