Ουζουνίδης: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς…»

Ουζουνίδης: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς…»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για έλλειψη επιλογών, στάθηκε στην κούραση των παικτών του προς το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και τόνισε πόσο δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 0-2 στο ΟΑΚΑ από Ατρόμητο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με συνέπεια να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για εικόνα που «δεν ανταποκρίνεται στο τελικό αποτέλεσμα», ενώ στάθηκε στην πεποίθησή του ότι η ομάδα του πάλεψε, αλλά δεν είχε επιλογές για να βγάλει φρεσκάδα στην τελική ευθεία του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω ότι η εικόνα του αγώνα δεν ανταποκρίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι, φάνηκε προς το τέλος η κούραση κάποιων παικτών. Δεν είχαμε φρεσκάδα, κάναμε αλλαγές.

Δεν είχαμε επιλογές. Η ομάδα προσπάθησε, πάλεψε. Αλλά, εάν δεν βάζεις εσύ το γκολ, το βάζει ο αντίπαλός σου. Έχει δρόμο ακόμη, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Θα παλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ