Άλτμαν : «Σύντομα θα με δείτε και πάλι στο γήπεδο»

Άλτμαν : «Σύντομα θα με δείτε και πάλι στο γήπεδο»

Ο Όμρι Άλτμαν μίλησε για το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρυσι στο Γ. Καραϊσκάκης, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη στο ντέρμπι και επισήμανε πως σύντομα θα τον δούμε να επιστρέφει στα γήπεδα.

Ο Όμρι Άλτμαν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Γ. Καραϊσκάκης, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Φυσικά, έμεινε εκτός 18άδας από τον Γιώργο Δώνη και εν συνεχεία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, αφού ο Ισραηλινός εξακολουθεί να είναι ανέτοιμος.

Σε αυτές μίλησε για το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρυσι στο φαληρικό γήπεδο, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη και επισήμανε πως σύντομα θα τον δούμε να επιστρέφει στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Επιστρέφεις σε ένα γήπεδο που σου ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις;

«Έχουν περάσει σχεδόν οκτώ μήνες από τότε και ναι μεν είχα αυτό τον άσχημο τραυματισμό αλλά έχω και ευχάριστα συναισθήματα γιατί σε εκείνο το ματς μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι με δέκα παίκτες και κάναμε περήφανο τον κόσμο μας».

Ήρθες εδώ με την αποστολή της ομάδας;

«Ναι είμαι εδώ μαζί με την ομάδα. Άλλωστε το φετινό ματς μότο είναι «όλοι μαζί μια οικογένεια». Οπότε για αυτό είμαι εδώ. Έχω καλό προαίσθημα για την ομάδα και ήθελα να τους ενισχύσω».

Θεωρείς ότι το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός;

«Πιστεύω ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί. Δεν έχει σημασία η κατάσταση της κάθε ομάδας. Αυτό το παιχνίδι είναι για άνδρες. Θα το πάρει η ομάδα που παίζει με περισσότερη επιθετικότητα. Αυτός που το θέλει περισσότερο και θα δείξει περισσότερο πάθος θα το κερδίσει».

Πότε θα σε δούμε να επιστρέφεις στους αγωνιστικούς χώρους;

«Νιώθω καλύτερα ήδη. Κάνω κάποια κομμάτια με την ομάδα και την επόμενη εβδομάδα θα είμαι σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα. Οπότε σύντομα θα με δείτε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ