Σοκ με Διούδη, τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο

Σοκ με Διούδη, τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο

«Πάγωσε» το Καραϊσκάκη στο 48ο λεπτό του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, καθώς ο τερματοφύλακας των πράσινων φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά σε μια σύγκρουση που είχε με τον Νάτχο. Λιποθύμησε, παρέμεινε στο έδαφος για αρκετά λεπτά, ωστόσο συνήλθε και είναι καλά πλέον στην υγεία του.

Σοκαριστική στιγμή στο Καραϊσκάκη, με τον Σκωκράτη Διούδη να έχει μια γερή σύγκρουση στο 48ο λεπτό στο ντέρμπι του Καραισκάκης με τον Νάτχο. Αρχικά, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού φάνηγκε να έχει τραυματιστεί σοβαρά, μένοντας για αρκετά λεπτά στο έδαφος καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων έπεσαν… πάνω του για τις πρώτες βοήθειες, ενώ επιστρατεύτηκε και απινιδωτής. Οπως έγινε γνωστό, είχε γυρίσει η γλώσσα του άτυχου ποδοσφαιριστή, ωστόσο η επέμβαση των γιατρών ήταν αποτελεσματική και όλα πήγαν καλά.

Συγκλονιστική στιγμή, χειροκρότημα από όλο το Καραϊσκάκη
Τελικά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αποχώρησε με φορείο μέσα σε θερμό χειροκρότημα από ολόκληρο το Καραϊσκάκη το οποίο είχε «παγώσει» παρακολουθώντας την εξέλιξη του σκληρού περιστατικού. Μια πραγματικά συγκλονιστική στιγμή που βλέπουμε σπάνια σε ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Λίγο αργότερα προέκυψαν ευχάριστα νέα, καθώς ο Διούδης βρήκε τις αισθήσεις του και μάλιστα ήταν… τρελαμένος επειδή πλέον δεν θα μπορούσε πλέον να βοηθήσει την ομάδα του. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως όταν έφτασε μπροστά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δωνης πήγε από πάνω του να τον ηρεμήσει, καθώς ο Ελληνας «κίπερ» βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Χαρακτηριστικά προσπαθούσε να σηκωθεί και κλώτσαγε το φορείο!

Τελικά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και Διούδης απέφυγε τα χειρότερα. Βεβαίως αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις ώστε να βγουν ασφαλή συμπέρασμα για την κατάσταση της υγείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ