Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Με το «αιώνιο» ντέρμπι ισόπαλο, ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής της δεύτερης ημέρα για τη 10η αγωνιστική. Ας δούμε πως επηρεάστηκε η βαθμολογία της Superleague.

Η ΑΕΚ στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας για τη δεύτερη ημέρα της 10ης αγωνιστικής της Superleague, υπέστη πολύ οδυνηρή εντός έδρας ήττα (2-0) από τον Ατρόμητο που φέτος κάνει πραγματικά πορεία πρωταθλητισμού, με τα γκολ των Ρισβάνη και Κουλούρη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έκανε το χρέος του και επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-1, με το αυτογκόλ του Μαρινάκη και τα γκολ των Ακπόμ και Κρέσπο να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο απόλυτο μηδέν (0-0), με τους Φθιώτες ίσως να έφυγαν ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας δεδομένου του ότι έπαιζαν για μια και πλέον ώρα με 10 παίκτες.

Τέλος στο ελληνικό clasico Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν και αυτοί στην ισοπαλία (1-1), με τον Κάτσε να ανοίγει το σκορ και τον Σισέ να λυτρώνει από επώδυνη ήττα τον Ολυμπιακό στο 90+5’.

Ας δούμε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία με μοναδική εκκρεμότητα την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης  – Άρης που γίνεται αύριο (12/11) στις 19:00:

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.
**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.
***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ