Μακέντα: «Απογοητευτικό ότι απωλέσαμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά»

Μακέντα: «Απογοητευτικό ότι απωλέσαμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά»

Ο Φεντερίκο Μακέντα τόνισε ότι ήταν άσχημο που η ομάδα του απώλεσε τη νίκη στα τελευταία λεπτά, ωστόσο αναφέρθηκε ότι με βάση την εικόνα του ματς η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τους «πράσινους»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη μέχρι το τέλος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά από την λήξη του αγώνα, ωστόσο ο Ιταλός αναφέρθηκε με βάση την εικόνα που είχε το ματς η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τους «πράσινους».

Πιο αναλυτικά, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» τόνισε: ««Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Υπήρχε πολύ πίεση. Το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε το παιχνίδι στα τελευταία δύο λεπτά είναι απογοητευτικό, αφού είχαμε την ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη. Μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ. Ωστόσο, δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που παίξαμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Έπειτα μίλησε και για τις εντυπώσεις που πήρε από το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε λέγοντας: «Έγιναν πολλές μονομαχίες. Δεν ήταν εύκολο ματς. Αν δεν έχεις ευκαιρίες να σκοράρεις, πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό για την ομάδα σου κι αυτό προσπάθησα. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να επιστρέψω στο σκοράρισμα, γιατί το χρειάζεται κι αυτό η ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ