Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και επικράτησε με 2-1 επί του Απόλλωνα στην Ριζούπολη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκάμα

Χουλιάν Κουέστα

Δεν έφτασε στα υψηλά επίπεδα απόδοσης προηγούμενων εμφανίσεων του, όμως, σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα έκανε σημαντικές αποκρούσεις και βοήθησε την ομάδα του.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Στο τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αντιμετώπισε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε στο κράτημα της μπάλας.

Φραν Βέλεθ

Στα πρώτα λεπτά έδειξε επηρεασμένος από την αγωνιστική αποχή, όμως, στη συνέχεια βρήκε τα πατήματα του και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας όλες, σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Γιώργος Δεληζήσης

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα αμυντικό. Συνέθεσε ένα καλό αμυντικό δίδυμο με τον Βέλεθ, επέδειξε πάθος και αυτοθυσία, ενώ ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.

Άλεξ Μενέντεθ

Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε προβλήματα στο μαρκάρισμα του Σικαμπάλα, στη συνέχεια, όμως, ανέβασε την απόδοση του , ενώ βοήθησε και στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

Μιτζέν Μπάσα

Μέτρια εμφάνιση από τον Αλβανό μέσο, που δεν δείχνει να έχει το καθαρό μυαλό που χαρακτήριζε το παιχνίδι του στις πρώτες αγωνιστικές. Στα τελευταία λεπτά ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε με την εμπειρία του στο κράτημα της μπάλας.

Μανώλης Σιώπης

Αδιάκοπο τρέξιμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ με τη μαχητικότητα του κέρδισε, όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους μέσους. Από τους διακριθέντες του Άρη.

Μπρούνο Γκάμα

Ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Άρη. Από δική του προσπάθεια προήλθε το πρώτο γκολ του Γκαρσία, ενώ εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική ασίστ του Ντιγκινί και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Ματέο Γκαρσία

Με την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Άνοιξε με ένα πολύ γρήγορο γκολ το σκορ για τον Άρη, ενώ στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Νίκο Μαρτίνες

Καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό μέσο, την πρώτη φορά που ξεκίνησε ως βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Κράτησε τη μπάλα, πέρασε κάθετες πάσες , ενώ έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για λόγους τακτικής.

Νικολά Ντιγκινί

Με μια καταπληκτική ασίστ , με τακουνάκι, άνοιξε την άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπορύνο Γκάμα, καθαρίζοντας το παιχνίδι για τον Άρη. Η ενέργεια αυτή και μόνο τον βάζει στους διακριθέντες της ομάδας του.

Αλλαγές

Χαμζά Γιουνές

Πέρασε στο παιχνίδι για να κρατήσει τη μπάλα και αυτό έκανε.

Γιώργος Βαλεριάνος

Βοήθησε σημαντικά στην ανασταλτική λειτουργία του Άρη στα τελευταία λεπτά.

Ούγκο Σόουζα

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ