Η Μπαρτσελόνα επιμένει για τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ!

Η Μπαρτσελόνα επιμένει για τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ!

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε επαφές με τον Δικέφαλο για να αποκτήσουν τον σούπερ 16χρονο παίκτη του από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ θεωρούνται από πολλούς οι καλύτερες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαι μόνο οι εξαιρετικές υποδομές που υπάρχουν, οι συνεργασίες με πάνω από 80 άλλες Ακαδημίες σε όλες την Ελλάδα (αλλά και σε κάποιες χώρες του εξωτερικού) ή ότι τα τμήματα του Δικέφαλου πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο σε πανελλήνιο επίπεδο στις κατηγορίες τους, αλλά πολύ περισσότερο ότι βγαίνουν παιδιά τα οποία είναι έτοιμα για να κάνουν καριέρες είτε στον ΠΑΟΚ (πχ Πέλκας), είτε αλλού (πχ Σταφυλλίδης, Κάτσε κτλ).

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο ντόρος με τον νεαρό Γιάννη Κωνσταντέλια ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα!

Πρόκειται για ένα παιδί που δεν είναι ακόμη ούτε 16 ετών (είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 2003), αλλά βγάζει μάτια με την Κ17 του ΠΑΟΚ (παρότι θα μπορούσε να παίζει και στην Κ15!) έχοντας δυο γκολ και επτά ασίστ σε έξι ματς!

Ο Κωνσταντέλιας γεννήθηκε στον Βόλο ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε το 2013 την Αγία Παρασκευή.

Είναι χαφ και πριν λίγο καιρό δοκιμάστηκε στην Μπαρτσελόνα, πηγαίνοντας στη «Μασία» και κάνοντας προπονήσεις με τους πιτσιρικάδες των Καταλανών.

Οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» εντυπωσιάστηκαν με το ταλέντο του και έτσι ξεκίνησαν επαφές με τον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσουν.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και φυσικά ο Δικέφαλος χειρίζεται με προσοχή το θέμα καθώς πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Μπαρτσελόνα θέλουν να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατόν για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κωνστανστέλια, ενώ βέβαια ο Δικέφαλος θέλει να ανοίξει και έναν διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με την ομάδα της Καταλονίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ