Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ: «Οχι πανικός, συνεχίζουμε -Ενίσχυση τον Ιανουάριο»

Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ: «Οχι πανικός, συνεχίζουμε -Ενίσχυση τον Ιανουάριο»

Ουζουνίδης και διοίκηση τα είπαν, τα ανέλυσαν και μιλήσαν (και) μεταγραφικά

Το 1/3 του πρωταθλήματος συμπληρώθηκε με την ΑΕΚ να χάνει από τον Ατρόμητο μέσα στην έδρα της και να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, συνυπολογίζοντας και την τιμωρία για τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ βρίσκεται αρκετά μακριά από τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου και απομένουν 2/3 στο πρωτάθλημα για να επανέλθει και να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και το επιτελείο της διοίκησης. Δεν έγινε λόγω της ήττας στο ΟΑΚΑ, αφού συχνά πυκνά τα λένε οι δύο πλευρές. Και ειδικά ένα μήνα πριν ξεκινήσουν οι μεταγραφές με την ομάδα να έχει ρεπό, η ευκαιρία ήταν πολύ καλή για να τα πουν πιο ήρεμα.

Εκτός της αγωνιστικής κατάστασης της ΑΕΚ που δημιουργεί… ζήτημα αφού δεν έρχονται οι νίκες που θέλει το κλαμπ, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την εικόνα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και την συμπεριφορά τους. Το συμπέρασμα της συνάντησης ήταν ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει πανικός, δεν θα παρθούν αποφάσεις για να… διαλυθεί ότι «χτίστηκε» λόγω του -9 και συνεχίζουν όλοι μαζί πιο δυνατά για να τελειώσει ο α’ γύρος όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή με το κλίμα ήρεμο.

Εκτός αυτού έγινε κουβέντα και για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ τον Δεκέμβριο. Η Ενωση θα αποκτήσει χαφ με δημιουργικές ικανότητες, περισσότερο ως 8αρι (ο παίκτης που λανθασμένα δεν αποκτήθηκε τον Αύγουστο), ενώ γίνονται σκέψεις και για απόκτηση ακραίου με ικανότητα να σκοράρει και να δημιουργεί για να δώσει περισσότερες λύσεις. Και στόχος είναι τον Ιανουάριο να είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη όσοι έρθουν.

Τέλος, στην ΑΕΚ έχουν ανοιχτά και τα ζητήματα των ανανεώσεων. Αυτή τη στιγμή δε, υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες και συγκεκριμένα τέσσερα συμβόλαια τα οποία λήγουν (Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Σιμόες και Μπακασέτας) και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορούν να συμφωνήσουν με άλλη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ