Έντονο ενδιαφέρον της Ρεν για Κούτρη!

Έντονο ενδιαφέρον της Ρεν για Κούτρη!

Η Ρεν βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ο Λεονάρντο Κούτρης είναι στην κορυφή της λίστας. Το ταξίδι του υπεύθυνου μεταγραφών των Γάλλων, Ζαν-Λουκ Μπουιζίν στην Αθήνα και η επιβεβαίωση από to10.gr.

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει επιστρέψει στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική ομάδα και μάλιστα να ντεμπουτάρει στο χθεσινό παιχνίδι με τη Φινλανδία για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού θυμίζει και πάλι τον παίκτη που ξεχώρισε την περσινή σεζόν με την παρουσία του στο γήπεδο και έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του. Δημοσίευμα από τη Γαλλία κάνει λόγο για ζεστό ενδιαφέρον από τη Ρεν για την απόκτηση του Κούτρη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα www.foot01.com, η γαλλική ομάδα παρακολουθεί τον Έλληνα μπακ από την περσινή σεζόν και έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές μέρες to10.gr αποκάλυψε την ινκόγκνιτο παρουσία του υπεύθυνου μεταγραφών της Ρεν, Ζαν-Λουκ Μπουιζίν για χάρη του Κούτρη κι όχι μόνο στο Καραϊσκάκη και το ΟΑΚΑ. Ο Γάλλος παράγοντας τσέκαρε τον παίκτη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σημείωσε θετικά πράγματα στο μπλοκάκι του. Το γεγονός ότι είναι μόλις 23 χρονών και πως έχει ήδη παραστάσεις από το Champions League και το Europa League άρεσε στον Γάλλο κατάσκοπο, ο οποίος θεωρεί τον Κούτρη ως μια λύση πρώτης γραμμής για τη Ρεν.

Όπως αναφέρει μάλιστα το γαλλικό δημοσίευμα, η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της Ρεν κρίνεται επιτακτική, καθώς έχει απομείνει μόνο ο Ραμί Μπενσεμπαϊνι ως αξιόπιστη λύση, Ο Κούτρης αποτελεί τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση στο αριστερό πλευρό της άμυνας των Γάλλων, ενώ τονίζεται πως η Ρεν παρακολουθεί στενά την πορεία του από την εποχή που ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης, παρά το έντονο ενδιαφέρον της η γαλλική ομάδα δεν παίζει μόνη της για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή, καθώς τόσο η Μπενφίκα όσο και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κοιτάζουν την περίπτωση του 23χρονου αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ