Νίκη και διάρκεια στην απόδοση ζήτησε ο Ουζουνίδης από τους παίκτες του

Νίκη και διάρκεια στην απόδοση ζήτησε ο Ουζουνίδης από τους παίκτες του

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο επανεκκινεί το εγχώριο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει μια πρώτη ομιλία στους παίκτες της Ένωσης.

Η ΑΕΚ αμέσως μετά τη διακοπεί λόγω Εθνικών ομάδων, ρίχνεται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος και δοκιμάζεται στο Αγρίνιο και την έδρα του Παναιτωλικού το ερχόμενο Σάββατο (24/11 και ώρα 19:00). Η Ένωση δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι καθώς στα 6 τελευταία ματς έχει μόλις δύο νίκες ανεξαρτήτου διοργάνωσης, ενώ τελευταία νίκη στη Superleague είναι στις 28/10 κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ (4-0).

Αυτό σημαίνει πως η πίεση είναι μεγάλη για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού και ο Ουζουνίδης φαίνεται να είναι υπό κρίση, μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Ο Εβρίτης τεχνικός λοιπόν, στη σημερινή προπόνηση, έκανε μια πρώτη ομιλία στους παίκτες της ΑΕΚ, εξηγώντας τους τα ζητούμενα από το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και ζητώντας να βγει στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις στα Σπάτα. Μεταξύ άλλων ο Ουζουνίδης είπε τα εξής:

«Μπαίνουμε σε μία σημαντική εβδομάδα. Να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Να βγει η δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο, σε μεγαλύτερη διάρκεια από ό,τι κάνουμε το προηγούμενο διάστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ