Ολυμπιακός: «Κανένα θέμα με Αραούχο»

Ολυμπιακός: «Κανένα θέμα με Αραούχο»

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόταση στον Αργεντινό άσο της Λας Πάλμας Σέρχιο Αραούχο.

Παραπάνω από έναν μήνα πριν την έναρξη της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου και τα σενάρια έχουν αρχίσει ήδη να δίνουν και να παίρνουν. Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα υπήρξαν πολλές αναφορές για «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Σέρχιο Αραούχο. Ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ, μάλιστα με δήλωσή του αποκάλυψε ότι: «Υπάρχει η πληροφορία εδώ στα Κανάρια Νησιά, ότι ο Ολυμπιακός προσέγγισε την Λας Πάλμας και έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Αραούχο»!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από πλευράς τους, διαψεύδουν κατηγορηματικά το φερόμενο ενδιαφέρον τους για τον πρώην φορ της ΑΕΚ, όπως φυσικά και την πρόταση που γράφεται ότι κατατέθηκε. Από το περιβάλλον των Ερυθρόλευκων τονίζεται χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει «κανένα απολύτως θέμα», πολλώ δε μάλλον επίσημη πρόταση προς την νυν ομάδα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, τερματίζοντας ουσιαστικά έτσι το… μεταγραφικό «γαϊτανάκι» γύρω από την εν λόγω υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 26χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ για 1,5 χρόνο, έχοντας πολύτιμη συμβολή στην κατάκτηση του περσινού τίτλου. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα μέτρησε 23 γκολ και 11 ασίστ σε 60 αγώνες. Μετά το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στην Λας Πάλμας και μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ