Δεν ξεχνάνε τον Γκαρσία

Δεν ξεχνάνε τον Γκαρσία

Το στίγμα του φαίνεται πως άφησε στην Ισπανία ο Πάμπλο Γκαρσία με τους Ίβηρες συχνά πυκνά να τον θυμούνται και του ετοιμάζουν ειδικά αφιερώματα για την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Στην Ισπανία, δεν λένε να ξεχάσουν τον Πάμπλο Γκαρσία και το πέρασμά του από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ισπανική ιστοσελίδα ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή από το πέρασμα του από την Ιταλία την Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα.

Ο Γκαρσία, σύμφωνα με το δημοσίευμα κατέγραψε περισσότερα από 300 παιχνίδια σε ισπανικό, ιταλικό και ελληνικό πρωτάθλημα.

Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες όπως η Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τα καλύτερα του χρόνια ήταν σε μικρότερες ομάδες όπως η Οσασούνα και ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, υπήρξε διεθνής με την Ουρουγουάη από το 1997 μέχρι το 2007, καταγράφοντας 66 παιχνίδια.

Επίσης αναφέρονται με λεπτομέρειες στην πορεία του στην Ιταλία, την μετακίνηση του στην Οσασούνα. μέσω της οποίας εξασφάλισε την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τους πρωτευουσιάνους να προσφέρουν πέντε εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό τους. Μετά τις 26 εμφανίσεις με την φανέλα της «Βασίλισσας», ακολούθησαν η Θέλτα και η Ρεάλ Μούρθια, μέχρι να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Τον Ιανουάριο του 2014, μετά από ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν, μετακόμισε στην Ξάνθη, όπου αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια μέχρι να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ειδική αναφορά έκαναν και στη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην ζωή του, αυτή του προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ