«Απασφάλισε» ο Ουάρντα: «Θέλω να φύγω!»

«Απασφάλισε» ο Ουάρντα: «Θέλω να φύγω!»

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην πατρίδα του τόνισε θέλει φύγει από τον Δικέφαλο του Βορρά, αφού δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου!

Η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήσει εκτός αποστολής από το ματς με την Ξάνθη τον Αμρ Ουάρντα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού!

Ο διεθνής άσος με δηλώσεις του στην πατρίδα έριξε τα βέλη του στον Ρουμάνο τεχνικό και άνοιξε την πόρτα της εξόδου! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς να έχει συμβεί κάτι, έχει μείνει εκτός πλάνων, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να φύγει από τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί προτάσεις από της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Θέλω μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζομαι, αφού στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου χωρίς λόγο. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα και θέλω να αγωνίζομαι. Έχω προτάσεις από αγγλικές και ισπανικές ομάδες, τις οποίες θα εξετάσω. Δεν θέλω να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ