Γιουνές: «Ο νέος προπονητής μας δίνει νέο κίνητρο»

Γιουνές: «Ο νέος προπονητής μας δίνει νέο κίνητρο»

Για τον Σάββα Παντελίδη μίλησε ο Χαμζά Γιουνές τονίζοντας πως όλοι στον Άρη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο Χαμζά Γιουνές σε δηλώσεις του πριν το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, αναφέρθηκε στη δουλειά του νέου προπονητή της ομάδας Σάββα Παντελίδη, τις αλλαγές που προσπαθεί να περάσει αλλά και τα νέα κίνητρα που έχουν πλέον όλοι οι παίκτες.

Αναλυτικά  όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τον Σάββα Παντελίδη και το πώς κύλησε η προετοιμασία, είπε: «Κάνουμε πολύ καλές προπονήσεις με τον νέο προπονητή έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας αυτή την πρώτη εβδομάδα. Έχουμε όλοι πλέον νέο κίνητρο».

Για τις αλλαγές που προσπαθεί να περάσει ο νέος προπονητής στην ομάδα, είπε: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία πάνω στην τακτική. Ο νέος κόουτς έχει δει πράγματα, τα λάθη μας και προσπαθεί να τα φτιάξει και να τα διορθώσει. Πιστεύω θα είμαστε βελτιωμένοι».

Για το αν η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι “κλειδί” για τη συνέχεια καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις ήττες, είπε:

«Φυσικά οι νίκες δίνουν ψυχολογία. Δεν ήταν καλή περίοδος για εμάς αυτή με τις τέσσερις ήττες. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και πλέον έχουμε το κίνητρο του νέου προπονητή που είναι ένας ακόμα λόγος για να το πετύχουμε αυτό».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε ψηλά, είναι σημαντικό παιχνίδι και με τον νέο προπονητή θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε θα είναι σημαντική νίκη για εμάς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ