Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Ιταλός μετέτρεψε σε γκολ τις ασίστ των συμπαικτών του. Εξαιρετικός έπειτα από καιρό ο Χατζηγιοβάνης, μαέστρος ο Μπουζούκης, ουσιαστικός ο Κάτσε, παραμένει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ινσούα. Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΤΣΑΡΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο σε όποια απειλητική στιγμή υπήρξε, είχε σωστές αντιδράσεις. Στο γκολ του Απόλλωνα βγήκε σωστά, αλλά ο Σικαμπάλα με την τεχνική του τον νίκησε εύκολα.

ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Ο Σουηδός δεν είχε πρόβλημα ανασταλτικά ούτε με τον Μπετινέλι στο πρώτο ημίχρονο, ούτε με τον Τριάδη στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή αμυντικά εμφάνιση. Επιθετικά ήταν κατώτερος σε σχέση με προηγούμενα ματς, αλλά και πάλι βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις και παραμένει με τον Μακέντα πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με τέσσερα γκολ!

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Εξαιρετικός για μία ακόμα φορά ο Αργεντινός. Είχε τον Σικαμπάλα στην πλευρά του, όμως, δεν εκτέθηκε. Ο Αιγύπτιος απειλούσε περισσότερο όταν έκανε κίνηση προς τον άξονα. Ο Αργεντινός ήταν επιθετικά πολύ καλός, δημιούργησε φάσεις, ενώ έψαξε και το γκολ και το βρήκε σε μία άψογη συνεργασία με τον Μακέντα. Έδωσε στον Ιταλό έκανε σπριντ 20 και πλέον μέτρων κι όταν δέχθηκε την πάσα του Ιταλού είχε την ψυχραιμία να εκτελέσει με τη μία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Έδωσε μάχες με τον Ελ Χέλβε και κέρδισε αρκετές απ’ αυτές. Δεν δέχθηκε τρομερή πίεση.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Έπαιξε για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα, ενώ είχε να αγωνιστεί από το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (2 Οκτωβρίου). Ο έμπειρος αμυντικός έκανε καλή εμφάνιση. Είχε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ του Σικαμπάλα στο 0-0 και το 1-0, ενώ κι επιθετικά προώθησε σωστά τη μπάλα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησε να παίξει ως κρυφός φορ και ήταν μέσα σε δύο φάσεις, ενώ επιχείρησε να απειλήσει και στα στημένα. Καλή εμφάνιση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε μία μεστή εμφάνιση. Έτρεξε ουσιαστικά κι ανασταλτικά ήταν σχετικά καλός. Είχε, άλλωστε, δύο στηρίγματα, τους Κάτσε, Δώνη και λιγότερη δουλειά επιθετικά. Πέτυχε, όμως κι ένα γκολ σε μία ωραία προώθηση στη μικρή περιοχή.

ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον 25χρονο διεθνή Αλβανό αμυντικό μέσο. Τόσο ανασταλτικά, όσο κι επιθετικά. Από το δικό του πόδι προήλθε η κάθετη στον Μακέντα για το 2-0, όπου κλείδωσε ουσιαστικά η νίκη για τον Παναθηναϊκό.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Ο νεαρός εξτρέμ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Θύμισε την απόδοση που είχε στο ξεκίνημα της περιόδου. Είχε τις ασίστ στο 1-0 και 3-0. Στο 1-0 ταλαιπώρησε τον Κύργια και η σέντρα είχε τέτοιο φάλτσο και πήγε σε τέτοιο σημείο (ανάμεσα στο πέναλτι και τη μικρή περιοχή), που εξουδετέρωσε τον Χουάντερσον. Στο τρίτο γκολ υπέδειξε την κάθετη στον Μπουζούκη και είχε πολύ ωραίο γύρισμα στον Κουρμπέλη. Έψαξε το γκολ, αλλά ήταν άστοχος σε τρεις ευκαιρίες που συμμετείχε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Ο νεαρός ήταν ουσιαστικός. Μαέστρος στη μεσαία γραμμή. Από παιχνίδι σε παιχνίδι, ωριμάζει όλο και περισσότερο. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 2-0 και το 3-0. Είχε επίσης μία καλή στιγμή στο 0-0 και θαυμάσιο κράτημα της μπάλας, όποτε χρειάστηκε για να ανέβει η ομάδα του.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Από έναν φορ τι άλλο να ζητήσεις από το να κάνει τις δύο από τις τρεις πρώτες καλές μπαλιές που πήρε γκολ. Ο Ιταλός χτύπησε στο ξεκίνημα και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου , ενώ είχε και την ασίστ στον Ινσούα στο 4-0. Δημιούργησε, παράλληλα, δύο ακόμα φάσεις. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μακέντα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Στη μισή ώρα που αγωνίστηκε θα περίμενε κανείς χωρίς άγχος να κάνει επιθετικά ορισμένα καλά πράγματα. Παρασύρθηκε, όμως, από την… ανεμελιά που είχε πλέον η αναμέτρηση.

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Με το που μπήκε στο γήπεδο στην πλευρά του έφτασε η μπάλα από τη σέντρα του Ελ Χέλβε. Ο Οικονόμου απομάκρυνε με το κεφάλι τη μπάλα, ο Χατζηθεοδωρίδης είχε κλείσει και δεν μπόρεσε να πάει στον Σικαμπάλα, ο οποίος σκόραρε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ: Ο νεαρός στα 15’ λεπτά που αγωνίστηκε δεν είχε κάποια ευκαιρία, αλλά κατέγραψε την ασίστ στο 5-1 του Γιόχανσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ