Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Ημέρα των γηπεδούχων το Σάββατο, αφού η έδρα μίλησε και στα τέσσερα αποψινά ματς, με τον Παναιτωλικό να πετυχαίνει την εντυπωσιακότερη νίκη επί της ΑΕΚ (2-1). Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague.

Στο πρώτο ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός… γάζωσε τον Απόλλωνα Σμύρνης (5-1) με πρωταγωνιστή τον Μακέντα, με τους πράσινους να ανεβαίνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

«Επιτέλους νίκη» πρέπει να αναφώνησαν στην Τρίπολη. Ο τοπικός Αστέρας πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη της χρονιάς σε ένα ματς… εξάποντο κόντρα στη Λάρισα (2-0), βγαίνοντας έστω και προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε χωρίς αμφιβολία ο Παναιτωλικός που σόκαρε την ΑΕΚ (2-1) και την άφησε στο -12 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ.

Έναν ΠΑΟΚ που μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, λύγισε τη δυσκολοκατάβλητη Ξάνθη με 2-0 και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού (25/11) Ατρόμητος-Ολυμπιακός για να μάθουν τη τελική διαφορά από του διώκτες του. Αναλυτικά η βαθμολογία μετά τα τέσσερα πρώτα ματς της 11ης αγωνιστικής στη Superleague:

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με έντονη γραφή σημειώνονται οι ομάδες που έχουν ματς περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ