Τέτοια ευκαιρία μια φορά παρουσιάζεται…

Τέτοια ευκαιρία μια φορά παρουσιάζεται…

Για τον Δημήτρη Μάνο το ματς στο Περιστέρι είναι κάτι σαν… ματς καριέρας. Από αυτά που μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν την πορεία της ερυθρόλευκης καριέρας του. Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός πρέπει να τους νικήσει όλους…

Λες και η μοίρα… επέβαλε την παρουσία του Δημήτρη Μάνου στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν για το πρωτάθλημα, με την ελπίδα να αποδειχθεί μέχρι το επόμενο για τους «ερυθρόλευκους».

Όλα τα κλισέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιγράψουν την αναγκαιότητα του «τρίποντου» για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Από το «τελικός» έως το «ματς χωρίς αύριο», με ή χωρίς υπερβολή ο Ολυμπιακός παίζει απέναντι στον εξαιρετικό και φέτος Ατρόμητο κάτι παραπάνω από τη… μισή σεζόν.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει φανέλα βασικού στον Δημήτρη Μάνο, τον 4ο κατά σειρά επιθετικό του Ολυμπιακού. Πίσω δηλαδή από τους «καθαρούς» επιθετικούς Χασάν και Γκερέρο, και τον 3ο στο μυαλό του Μαρτίνς Λάζαρο που τραυματίστηκε την Παρασκευή και με αυτό τον τρόπο… έδωσε φανέλα βασικού στον Μάνο.

Ο Μάνος που παίρνει μια ευκαιρία που μπορεί να αποδειχθεί η ευκαιρία της καριέρας του. Στο ματς με τον Απόλλωνα μπήκε αλλαγή και κατάφερε με ένα σεντερφορίσιο γκολ να δώσει το τρίποντο στον Ολυμπιακό και να τον γλιτώσει από μια τεράστια γκέλα.

Τώρα ξέρει πως σε ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα για τον Ολυμπιακό, απέναντι σε έναν πληρέστατο Ατρόμητο με τεράστιο κίνητρο να κόψει βαθμούς ή να νικήσει τους Πειραιώτες, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Μέγερι.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριζαν πως ο Μάνος έπρεπε να έχει περισσότερο χρόνο έως τώρα στον Ολυμπιακό καθώς το γκολ το έχει εύκολο έως τώρα στην καριέρα του. Βεβαίως όλα τα προηγούμενα χρόνια το επίπεδο που δοκιμαζόταν ήταν κατά πολύ χαμηλότερο. Τώρα είναι στο τοπ επίπεδο σε ένα ρόστερ που για να μπορέσει να βγει στον «αφρό» θα πρέπει να κάνει το «μπαμ».

Κόντρα στον Ατρόμητο είναι η πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Σε τέτοιο επίπεδο η… παράδοση δείχνει πως οι ευκαιρίες δεν έρχονται και ξανάρχονται. Επί της ουσίας στον Ολυμπιακό σπανίως έρχεται και δεύτερη…

Είναι ξεκάθαρο πως ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί είναι προετοιμασμένοι για μια μεγάλη «μάχη» στο Περιστέρι. Γνωρίζουν άπαντες στον Ολυμπιακό πως για να πάρουν το «τρίποντο» θα πρέπει να τους νικήσουν όλους!

Είναι η στιγμή όμως που ανεξάρτητα από τις απουσίες που υπάρχουν πρέπει να βρουν την δύναμη να το πετύχουν με κάθε τρόπο. Και προφανώς το συγκεκριμένο ματς δεν είναι μια ευκαιρία μόνο για τον Μάνο ή ακόμη και για τον Ναουέλ που θα είναι στο βασικό σχήμα (σε μια ακόμη ευκαιρία που του δίνει ο Μαρτίνς) αλλά για όλους όσους αγωνιστούν κόντρα στον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ